Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Magisk
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AVarice
tag
válasz
molnigee
üzenetére
Olvass kicsit fentebb. Nemrég írta valaki, hogy próbálta, de nem igazán akart működni. Részben az OTG támogatás hiánya miatt, részben másból. Ebben annyira nem vagyok otthon... Később talán lesz rendszerfrissítés, talán ebben lesz OTG kábel támogatás, ha hardveresen is lehetséges.
Egyéb megoldásról itt nemigazán olvastam, de írjatok ha nem így van. Nem tudom, hogy bluetooth-os billentyűzetet lehet-e csatlakoztatni hozzá, bár akkor a tápellátását kell megoldani, ha nem akksis.
Kérdés, hogy van-e akkumulátoros bluetooth bill.
Új hozzászólás Aktív témák
- 7. Generációs Ipad
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest