- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Monochrome #3002 üzenetére
Az alábbi próbát végeztem el, és az alábbi eredményt kaptam:
Mindent letöröltem a kártyáról, újraformáztam. A gépen tökéletesen ment az USB adapterrel. Ha most berakom a MemoPad-ba, felismeri és nem is választja le automatikusan (azért az éjszakát megvárom vele, de eddig nem tett ilyet).További érdekesség volt, hogy a letöltéseim között volt egy mappa, amit nem tudtam letörölni, mert "archív" beállítást kapott (valamint egy kicsit hosszú is volt a neve). Esetleg ez is bekavarhatott, mert a gépen is elég sok időbe telt, mire rájöttem, pontosan miért nem tudom áthelyezni/átnevezni/törölni. Holnap majd telepakolom és úgy is megnézem, mit produkál. Örülnék, ha nem kéne a kártyát cserélnem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest