- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luffy
újonc
Azt hiszem rosszul fogalmaztam... nem alvó mód hanem készenléti módban van, tehát éppen nem használod de be van kapcsolva, a képernyő sötét...
Ha megnyomom a bekapcsoló gombot, nem villan fel a képernyő nem jön elő a képernyő feloldó, mintha nem érzékelné a gombot, viszont tudom, hogy be van kapcsolva, mert ha adatkábellel csatlakoztatom a szgéphez akkor hallom a szokásos windows usb csatlakozós hangot valamint utána a leválasztó hangot egyből.
megy de nem tudok vele semmit csinálni, hiába nyomom hosszan a bekapcsológombot nem indítja újra nem kapcsolja ki se semmi. Töltéssel is próbálkoztam az sem segített.Nekem sem mindig jön elő ez a probléma, többször volt már 40% alatt és eddig csak 2x jött elő ez a dolog.
Amire esetleg még tippelek, hogy egyes programok nem tetszenek neki avagy "bekattan" tőle,
mind 2 alkalommal mielőtt behalt volna, új még előtte nem telepített progit vagy játékot raktam rá (play-ről telepítette, ami nem jelenti azt, hogy nem lehet szar az adott cucc)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Huawei MatePad Pro
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest