- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Garmin topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Google Pixel topik
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luffy
újonc
Azt hiszem rosszul fogalmaztam... nem alvó mód hanem készenléti módban van, tehát éppen nem használod de be van kapcsolva, a képernyő sötét...
Ha megnyomom a bekapcsoló gombot, nem villan fel a képernyő nem jön elő a képernyő feloldó, mintha nem érzékelné a gombot, viszont tudom, hogy be van kapcsolva, mert ha adatkábellel csatlakoztatom a szgéphez akkor hallom a szokásos windows usb csatlakozós hangot valamint utána a leválasztó hangot egyből.
megy de nem tudok vele semmit csinálni, hiába nyomom hosszan a bekapcsológombot nem indítja újra nem kapcsolja ki se semmi. Töltéssel is próbálkoztam az sem segített.Nekem sem mindig jön elő ez a probléma, többször volt már 40% alatt és eddig csak 2x jött elő ez a dolog.
Amire esetleg még tippelek, hogy egyes programok nem tetszenek neki avagy "bekattan" tőle,
mind 2 alkalommal mielőtt behalt volna, új még előtte nem telepített progit vagy játékot raktam rá (play-ről telepítette, ami nem jelenti azt, hogy nem lehet szar az adott cucc)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest