Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iOS alkalmazások
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
Lehet hogy csak nekem volt új ,de a napokban olvastam és be is állitottam a következöt. A fejlesztői mód bekapcsolása:
A beállítások között akárhogy keressük, nincs USB hibakeresés opció. Ha valaki fejlesztéshez vette volna, itt majdnem zsákutcába érkezünk. Szerencsére van egyszerű megoldás! A beállításokban menjünk az “A táblegépről” menübe és hétszer nyomjunk rá a “Build-szám” sorra. Alul hamarosan elkezd egy számláló visszafele számolni, majd megjelenik az “Ön most már fejlesztő” szöveg. Tá-táááám! A beállítások főmenüjében immár megtalálható a “Fejlesztői lehetőségek” menüpont.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest