Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
youngboy
senior tag
Megvan nekem is a gép. Sajnos csak tegnap este tudtam egyenlőre vele foglalkozni kicsit.
A hangerő és ki/be gombot elhelyezhették volna jobban is. Vettem hozzá gyorsan egy nem túl drága tokot, hogy legyen valami, amibe gumis módszerrel lehet befogni a négy sarkánál. Hát így kelleni fognak anyukám hosszabb körmei, mert nem igazán lehet hozzáférni a gombokhoz.
Jól esett volna még egy olyan HTC-s gyors bekapcsolás funkció, de nem vagyok telhetetlen.
Mivel eddig csak ismerkedésen vagyunk túl, sokat nem tudok írni. Hogy valami jó is legyen, összességében tetszik. Anyukámnak teljesen jó lesz.
Elgondolkodtam rajta, hogy nem is adom neki oda!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi