- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Sziasztok!
~1,5 hónapja kérdezősködtem kb. hogy milyen partíciókkal lehet összebarátkoztatni ezt a remek kis tablettát.
Engem főként a microsd-vel kapcsolatos része érdekelt a 4GB-nál nagyobb állományok miatt, hogy vajon kezel-e a FAT32 partíción kívül mást is
Most volt időm próbálgatni:
- FAT16 - működik
- FAT32 - működik
- NTFS - működik
- exNTFS - működik
- EXT2 - nem szereti
- EXT3 - nem szereti
- EXT4 - nem szereti
- LinuxSwap - nem szeretiPár napja volt kérdés, hogy lassítja-e kütyüt a nagy SD kártya, válasz nem. Én felváltva használok Samsung Plusz 32GB UHS1 Class10 és egy Sandisk Ultra 32GB UHS1 Class10 kártyákat, tökéletesen működik minden, semmi lassulás vagy más zavaró dolgot nem vettem észre, pedig nem kímélem őket (p2p --> 720p és 1080p download...
)
Mindegyik kártya bontatlan újan 6K volt postával együtt tavaly vásárolva egyik egy PH tag-tól a másik ebay-ről. A Sandisk 10MB / 47MB / sec (ír/ olvas), a Samsung 17MB / 65MB / sec (ír / olvas).
Szerk.: a kártya sebességek természetesen nem a tabletben, hanem egy Asus X550CC noti beépített Realtek RTS5289 PCI-Express kártyaolvasójával sikerültek valós TC másolással...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest