Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Hát nekem volt vele gondom,pl:mintha érzéketlen lenne(azt hittem kijelző/fólia hiba),volt hogy nyomtam egy betüt/spacet/számot és kihagyta(sokszor nem is egyet),nem tudtam vele gyorsan gépelni....olyan érzésem volt,mintha rezisztív kijelző lenne-még azt hittem én vagyok béna-de a gogli bill meg nem csinálja,azzal meg állandóan javítgatnom kellet....meg ha beírtam pár betüt és a felajánlott szót kiválasztottam nem rakot utánna szóközt(pedig be volt állítva).....szal ilyenek,de ez másnak is volt....
Jégkoko
Nem toom erre gondolsz-e,de ha elindítasz egy appot és utána a minialkalmazásokból elindítasz egy másikat,akkor fut párhuzamosan...pl youtube video megy-->minialkalmazásból net böngetőt használsz...stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest