Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hello!
Először is hálás vagyok, hogy végre egy vásárló is leírta a véleményét, kicsit ijesztő volt, hogy augusztusban jelent meg és még nincs róla semmiféle tapasztalat a topicjában, persze nem tudtam, hogy a hivatalos forgalmazás mikortól van itthon. Ezek szerint most kezdődött valamikor.Az is ugyancsak aggasztó volt, mikor próbáltam keresni hozzá tartozékot és argep, speedshop, skyphone, sehol sem volt hozzá semmi, pedig egy 3 szegmenses (állványként is funkcionáló) keménytokot és egy fóliát szeretnék rá venni.
Csak ebayen láttam ilyet, ott stylust is adnak hozzá, nem tudom mennyire 3 pálcás lövöldés búcsús kínai lehet, de átszámolva kb 2600 ft körül volt ez. Ti hol vettetek hozzá USB OTG kábelt? Vagy van rajta USB port?
Miben tartjátok? Azért csak úgy nem merném berakni fólia nélkül notistáskába...
Most már lehet rá számítani a hivatalos forgalmazás kezdete után, hogy lesz hozzá Magyarországon is rendes fólia, tok, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest