- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deneware
csendes tag
Fény az alagút végén... Sikerült feltenni az Asus Android USB drivert és végre megy az ADB!
Listázza logcat-ot ezerrel... Ott követtem el a hibát, hogy rosszul csináltam a manuális USB driver telepítést. (Mert ugye az automatikus felismerés nem ment...). Én a sárga felkiáltójellel jelzett "Android" eszközre jobb egérgombbal kattintva próbáltam meghajtót frissíteni, a telepített meghajtó elérési útvonalának megadásával. Hát úgy nem lehet... Ezek után biztosan menni fog a rootolás! Ja! És a megoldás nem az ASUS ügyféltámogatástól jött. Azt inkább nem minősíteném...
-
Deneware
csendes tag
Szia!
Köszi az infól ezt én is megtaláltam. Sajnos már ott bukik a dolog, hogy se a WinXp se a Win7 64 nem ismeri fel a Memopadot. ( A német fórumról letöltött IntelAndroidUSBDriver teleptés utám sem, mert ugye a "sima" FHD 10-ben Intel Atom proc van.) Tehát nem megy az ADB ergo a flashelés sem. Most írtam egy mailt az ASUS-nak, ugyan árulják már el milyen driver (és honnan...) kell ahhoz hogy menjen az ADB USB-n. Illetve hogy hogyan lehet downgradelni a ROM-t másik gyári-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest