Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hello,
azóta nem sokat használtam, viszont azalatt egyszer volt olyan, hogy feloldottam és hangyás kép volt, rebootolni kellett. Amúgy üzemideje mintha több lenne, valamint se touch misaction, se bevilágítás nincs a kijelzőn (lekopogom). Azt vettem még észre, mintha kicsit többet akadozna, de ez lehet azért volt, mert közben épp frissítettem az appokat, vagy pedig amikor pdf-et olvastam, akkor szar pdf olvasóval csináltam. Majd írok a fórumba, ha megint lesz valami, nagyon remélem, hogy nem lep meg megint valami idegesítő hibával és nem kell ötödször vinnem...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen egeret válasszak?
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest