- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #128 üzenetére
na. pont az előző hsz-okban megfogalmazott vélemények miatt nem készítették a tab1-et ilyenre. azaz direkt hagytak ki egy funkciót, amit semmiből nem állt volna beletenni.
visszavonom:
nem a marketing részleg a hülye. csak (félig) ismeri a netes közönséget.csak a cél vevőréteg mindig más, mint az általános véleményező, aki nem veszi meg, csak kritizál, poénkodik.
amikor erre rájöttek, megszületett a note1.
tudom, ezt már írtam... -
FatalEror
addikt
válasz
szab.tam #124 üzenetére
kínai MTK6589-s telefonokat néztél már?Van 5,7 colos verzió 1280*720-s kijelzővel,jó minőségben,jól kijelzővel,ezektől égnek az Android Dual Simes topik,ha beéred 5 collal akkor van már FHD paneles is.~8-13 megapixeles kamerával.
Igaz vannak tabok is,de azoknak relatív rosszabb a kamerájuk,cserében ~60k-ért van már (elméletileg) retina kijelzős is.Trabantos kistáskás emlékképek nekem is bevillanak,kormányváltó 2 ütem,de a lada jobb volt neláskirács koppány kipufogó kindertojás antenna,rombuszmintás fémhatású műanyag szőnyeg,és a mosóbenzin T2.0-s keveréke.
-
FatalEror
addikt
válasz
szab.tam #122 üzenetére
Egyszerűen a hétköznapomat nem tudnám vele elképzelni,olyan generális problémákkal kezdve,hogy nem fér el a kabátom zsebén kívül sehol sem,de a kabátom télen sincsen egész nap rajtam,és ha felakasztom a fogasra akkor biztos,hogy nem hagyom benne,akkor pl hova teszem?Vagy majd én is viszek csuklópántos bőr táskát,mint a 60-70 éves bácsikák?Elegáns lesz mondhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest