- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Ez a cucc veri a pár évvel ezelőtti laptopokat, szerintem régebbi játékok simán elfutnak rajta. Már csak egy wireless billcsi meg egér kell hozzá, és lehet tolni a faxa régi játékokat. Király.
(Konkrétan YT-on ezen még Crysis 1-et is futtatnak, és egész jól megyeget rajta.)Szerintem minél több ilyen cucc kéne. Mondjuk egy z3770-es procinak, egy teljes értékű USB-nek, egy normális SSD-nek, és egy kicsivel jobb anyaghasználatnak örültem volna, még akkor is, ha az megdobta volna az árát pár tízezressel. Én még várok az ilyesmi beszerzésével, míg lesz egy kicsit komolyabb cucc, de alapvetően jó az irány. A következő tabletem egész biztos, hogy ilyesmi lesz, feltéve, ha az MS képes lesz írni rá egy normális Windowst, mert hogy a 8-as nekem nem kell, az hót ziher.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest