- Nem nyílnak a Foldok?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Saját tapasztalat! Anno próbáltam a 4870-emmel is pld Crysis. Azokon a beállításokon Full minden 4xAA FullHD felbontáson játszhatatlanságig lassult 10-15fps környéke vagy az alá.
A jelenlegi eredmény amihez ennyit hozzátennék hogy AMSAA használok: [link]
Szóval van fejlődés, van teljesítmény, és igen most mocskosul megkérik az árát is ATi-ék. Meg persze ehhez hozzátehetjük a magyar fizetőeszköz gyenge szereplését is. (Az más tészta hogy én még a nyugodtabb időkben vettem.)
De említhetném a Dirt2-őt is ahol minden kimaxolva FullHD. Hozza a 60fps-t. Szóval egy játék esetében a legtöbb az optimalizáción múlik. -
Giot
addikt
Amiről ti beszéltek az valszeg egyszerű driverbug-ra vezethető vissza. Az nem a szerencsétlen kártya hibája hogy eleinte ATi-éknak még egy értelmes drivert sem sikerült magukból kipasszírozni. Szokásukhoz híven szép lassan orvosolták ezeket a laggolós problémákat. Hogy miért nem lehetett ezt gyorsan nem tudom ne tőlem kérdezd.
Most a jelenlegi probléma az ATi-s driverekkel az 58XX VGA-k esetében az, hogyha csak 1 Mhz-et is tuningolsz a kártyán oda a powerplay. Na jó nem oda csak nem veszi vissza magát a megszokott 157/300Mhz hanem beáll 400/900-ra. Ja hogy ez nem is "probléma" hanem egy "fejlesztés" mert állítólag voltak gondok a tuningolt órajelek esetébe az órajelkapuzáskor. Amit halkan megjegyeznék sem nálam sem a fórumtársaknál nem jelentkezett. Na de így már biztos nincs máshol sem.
Az én meglátásom szerint 1xerűen csak arra megy ki a játék, hogy ne tuningoljon a delikvens mivel komoly tartalékok vannak ezekben a kártyákban és pld az 5850-nel simán hozható az 5870 órajelei. Ja hogy ez miért lényeges? Ezért: [link]
Na jó ettől még jó kártyákat gyártanak csak kicsit belerondítanak ilyen "fejlesztésekkel". -
Giot
addikt
Brutális kártyák!!
Örömmel olvastam végig a cikket, igazi ínyencség. A Sapphire egy százassal olcsóbb mint az Asus. És ugyanazon órajeleken ketyeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest