Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Valakinek van Infinity-Box hozzáférése?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehetni lehet, de ott már nagyon más a kernel, semmi 3D gyorsítást nem tudsz kicsikarni az IGP-ből, mert ahhoz nincs driver. Próbáltam nyíltból egesztgetni, de nem jött össze, fórumozva kiderült, hogy másnak se nagyon.
NAS és 100 MBit LAN: jelen írásban egy átlagos otthoni hálóról beszélünk, erre bőven elég lenne, sőt, 2 sata is elég, mert lehet "toldani" külső lemezzel, de sztem átlag home usereknek elég az is.
Egyetlen fájdalmam a film lejátszás, amúgy aranyos, csendes kis deszka.Silentfrog:
Nem olyan durva, persze a jót könnyű megszokni, így az asztali gép után kicsit döcögősebb, de ez csak a progik megnyitására, és a több progi együttes futtatására vonatkozik. Értem ez alatt, hogy pl. word, excel lassabban tölt be, de utána semmi baja. Viszont ha word mellé van pár füles böngésző, akkor lassul a váltás közöttük, de ez természetes egy egymagostól.
Volt nálam 1 magos atom netbook, meg EeePC, na azoktól azért gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Pro 48GB (2x24GB) DDR5 5600MHz CL46 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10G I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest