- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
válasz
greatchaos #44 üzenetére
ő az új csipszetre (780G) gondolt
az pedig még gigánál is csak mAtx formában van -
Ste
addikt
válasz
Thulcandra #40 üzenetére
szerintem kár rosszat gondolni az Asrock-ról
azért mert jóval olcsóbb árkategóriát céloz meg, nem jelenti azt hogy rosszat gyárt
ha meg sok garit ad rámarcee: előbb utóbb biztosan jönnek azok is
a nagy htpc láz miatt szerintem most elsőbbséget élvez az mAtx kategória -
Ste
addikt
megnyugtatlak, hogy a 690G mellé adtak külön kártyán Tv kimenet is (svideo és rca ha igaz, de linkelek még teszteket)
greatchaos: itt van pár tólhatjós cikk is, meg játékok és egyebek részletesebben.
[link] , [link] , [link]ezekre az új csipszet csak rátesz még egy lapáttal
engem a hűvössége nagyon megfogott -
Ste
addikt
válasz
greatchaos #31 üzenetére
itt van pl egy 6150-el összehasonlítva :[link]
ha meglelem a tuningos tesztet akkor linkelem azt is (mod biossal 310-es Fsb környékét érték el)
arról nem is beszélve, hogy az igp is tuningolható és egyáltalán nem melegszik annyita mint az új 7es int geforce-ok (az abit M2-Hd topikban nem egy fagyásról és túlmelegedésről olvastam az igp miatt, pedig ott 3x akkora borda csücsül rajtam, mint az Ati/Amd-n) -
Ste
addikt
válasz
greatchaos #21 üzenetére
nagyon zúzósak az új igp-k ha van mellettük saját dedikált ram (találtam róla pár tesztet és magam is elcsodálkoztam mennyire visszafogja a rendszerram)
jelenleg 690G-s mAtx lapot hajtok amin kellemes csalódás az X1250 a korébbi int vgakhoz képest (régi játékok is hibátlanul futnak rajta) s csatalkozók tömegét nyújtja már az is
ha nem került volna mellé egy kisebb diszkrét vga tuti cserélném egy ilyen vagy saját ramos 780-ra
nagyon bejöttek ezek az mAtx megoldások (sajna némelyik biosát annyire lebutítják, hogy még csak alul sem lehet benne feszelni a procit, ami kis gépeknél előnyös)mod: már az matx-es 690G-ket is - mint a nagytesőkat - lehetett egész szépen túlhajtani, igaz a gigákhoz Mod bios kellett (mivel alapból semmilyen feszt nem lehet állítani)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest