- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
döntsd el, mit akarsz mérni. a 22 órás folyamatos, megszakítás nélküli telefonhívás bekapcsolt wifivel nem életszerű körülmény, hanem demonstráció. ha a kütyü életszerű körülmények közötti teljesítményét akarod megtudni, akkor egy kicsit tovább kellett volna olvasni a belinkelt cikket.
-
zsirfecske
addikt
dehogynincs, droid maxx vagy akár az lg g2 is hozza az 1 napot. persze effektív 24 órás videólejátszást egyik sem tud (bár a g2 12 órája is figyelemre méltó és ez alapján az új droid maxx is tudhat vagy 16-18 órát).
amúgy a gyorstöltés meg 1-5%-ról csalóka, mert a mai akksik és töltők alapból is az alsó tartományban töltenek leggyorsabban. pl. 5-ről 25%-ra nekem kábé ugyannannyi idő alatt tölt mint 95-ről 100%-ra.
szerk.:
hopp, közben írtatok páran. én egyedül a gsmarena tesztjeiben láttam eddig normális akksi mérési metódust, ezért nekem az az etalon. azért egy ilyen, 22 órás folyamatos 3G talktime telóra azt mondani hogy nem bír ki egy nap aktív használatot az túlzás. ok, a razr is tud 20 óra 3G talkot a pirinyó 2000 mah akksijával, de ott a modem szélsőségesen jó, screen on time-ban 7-8 óra körül elvérzik. ezért szerintem az azonos körülmények közötti 3 faktoros mérés (3G talk, web browsing és videolejátszás) alapján már egy 21/9/16 órás értékekkel bíró razr maxx is felruházható az 1 napos aktív használatot nyújtó jelzővel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged