- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
Többet nem tudok segíteni, már leírtam a lemezhez jutás feltételeit.A letöltési link intézményenként változó, ha le tudod tölteni van neted stb,
Ez egy környezetbarát és költségtakarékos út, hiszen sajnos nem mindenki veszi igénybe.
Szerintem ha vannak konkrét kérdéseid akkor jobb ha a kapcsolattartóhoz intézed ezeket.Annyit még hozzáfűznék, hogy szerintem mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, ha pl segíteni akar valamiben. Senki sem hülye hogy a saját licenszét odaadja, hiszen az csak 1 számítgépre regisztrálható és használható.
-
Gergő_
őstag
Többet nem tudok segíteni, már leírtam a lemezhez jutás feltételeit.A letöltési link intézményenként változó, ha le tudod tölteni van neted stb,
Ez egy környezetbarát és költségtakarékos út, hiszen sajnos nem mindenki veszi igénybe.
Szerintem ha vannak konkrét kérdéseid akkor jobb ha a kapcsolattartóhoz intézed ezeket. -
Gergő_
őstag
Ahogy DeFranco. Kérsz segítséget hozzá a rendszergazdától, kapcsolattartótól, évfolyamtársadtól, az Euro One Zrt.-től, a törölt hsz írójától, ha jogosult vagy és rendelkezel szerződéssel, jogviszonnyal. Az online letöltési variációnál is először jön létre a szerződés majd egy letöltési lehetőségi, ami nem kötelező.
-
Gergő_
őstag
Letöltöd vagy lemásolod egy TDK lemezre, ugye láthatod ezt fent is és egy másik cikkben is volt már. És a többi variáció amit már leírtam.(letölteni, és megint csak kiírni, de valamikor nincs módod letölteni, vagy elszúrod a letöltést) A lényeg, hogy jogosult legyél a használatra.
Elolvastam mégegyszer a szerződést
Szóval a kiküldött szerződés is arról rendelkezik, hogy jogosult vagy használni és nem tér ki a lemezekre, hiszen azt sok esetben ki sem küldik, érted?
Viszont azokat csak a szerződés meglétével használhatod. Ha megvan, jogosult vagy a szerződésben leírt verziók legfrissebb változatához 1-1 példányban.Szerintem a szerzői jogsértés, csak akkor lépne fel ebben az esetben ha jogosulatlanul kezdenéd meg a használatot, vagy megszűnne a jogviszonyod és tovább folytatnád használatot stb. és a szerződésben leírt esetek...
Ez egy olyan dolog amiért az adófizetők pénzéből kifizettek jópár milliárdot előre. Ezért illene kihasználni ezt a lehetőséget mindenkinek.
-
Gergő_
őstag
Azért mert vagy nem tudod letölteni, vagy nincs pénzed a telepítőkészletet megvenni ami 3600Ft, véded a környezeted, váltani szeretnél 64-bitre stb. Mert mint ahogy már leírtuk lehetőség van önmagában a licenszt is igényelni.
Olvasd el légy szíves az igénylőlapot: [link]
Teljesen más kategória mint egy dobozos win7...Akkor írok példát arra is hogy mikor lehet jogsértő:
- Üres házilag összerakott gépre telepíteni, melyhez korábban nem vásároltunk XP-t vagy Vistát mert ez csak egy upgrade lehetőség.
- Megszűnik a jogviszony -
DeFranco
nagyúr
Nekem nem kell lemez. Ha jó a megérzésem, valahonnan le is lehet tölteni .ISO formátumban (de legálisan), amit a megkapott tisztaszoftver licensszel telepíthetek. Sok helyen utalnak erre, ha jól értem, de biztos infót sehol nem találok. A másik lehetőség, hogy nyista letöltés, meg kell rendelni, ahogy a bejegyzésben van.
(A másik pedig az egész intézésének a folyamata, ami nem tiszta, és a bejegyzésben sincs benne - naná, hiszen nem erről szól. Hiába olvastam róla, nem egyértelmű, ezért kérdezek)
-
Gergő_
őstag
A szerződés a licenszekkel és a hallgatói jogviszonnal foglalkozik. Az, hogy most valaki 64 bites vagy 32-bites rendszert akar és honnan szerzi be teljesen mindegy, ez példa, kivétel, amelyet fent leírtam. Az egyes intézményekben sokszor az úgymond jogosultak sem férhetnek hozzá a fájlokhoz, a rendszergazdát is meg kell kérni.
A telepítőkészlet megosztásával nem történik jogsértés, ahogy a biztonsági másolat készítésével sem. Az hogy túlnyomóan léteznek erre dedikált hálózatok, az úgy jó.
Értsd!:
Lehet kizárólag licenszt igényelni, nem törődnek vele, honnan szerzed be a telepítőkészletet.
A letöltés sem egy kötelező fázisa az igénylesnek...
Ennyi -
DeFranco
nagyúr
Esküszöm kerestem rengeteget, de nem találom, hogy hol lehet letölteni a tisztaszoftveres licensz beszerzése után a telepítéshez szükséges ISO-kat. Egyáltalán nem tiszta az egésznek a folyamata. Valaki el tudná magyarázni, vagy tudna linkelni egy step-by-step leírást. A tisztaszoftver.hu-n nem megyek el, de lehet csak én vagyok ilyen retarded. Az MSDNAA meg a másik, amivel assetudommivan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robot fűnyírók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest