- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
Többet nem tudok segíteni, már leírtam a lemezhez jutás feltételeit.A letöltési link intézményenként változó, ha le tudod tölteni van neted stb,
Ez egy környezetbarát és költségtakarékos út, hiszen sajnos nem mindenki veszi igénybe.
Szerintem ha vannak konkrét kérdéseid akkor jobb ha a kapcsolattartóhoz intézed ezeket.Annyit még hozzáfűznék, hogy szerintem mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, ha pl segíteni akar valamiben. Senki sem hülye hogy a saját licenszét odaadja, hiszen az csak 1 számítgépre regisztrálható és használható.
-
Gergő_
őstag
Többet nem tudok segíteni, már leírtam a lemezhez jutás feltételeit.A letöltési link intézményenként változó, ha le tudod tölteni van neted stb,
Ez egy környezetbarát és költségtakarékos út, hiszen sajnos nem mindenki veszi igénybe.
Szerintem ha vannak konkrét kérdéseid akkor jobb ha a kapcsolattartóhoz intézed ezeket. -
Gergő_
őstag
Ahogy DeFranco. Kérsz segítséget hozzá a rendszergazdától, kapcsolattartótól, évfolyamtársadtól, az Euro One Zrt.-től, a törölt hsz írójától, ha jogosult vagy és rendelkezel szerződéssel, jogviszonnyal. Az online letöltési variációnál is először jön létre a szerződés majd egy letöltési lehetőségi, ami nem kötelező.
-
Gergő_
őstag
Letöltöd vagy lemásolod egy TDK lemezre, ugye láthatod ezt fent is és egy másik cikkben is volt már. És a többi variáció amit már leírtam.(letölteni, és megint csak kiírni, de valamikor nincs módod letölteni, vagy elszúrod a letöltést) A lényeg, hogy jogosult legyél a használatra.
Elolvastam mégegyszer a szerződést
Szóval a kiküldött szerződés is arról rendelkezik, hogy jogosult vagy használni és nem tér ki a lemezekre, hiszen azt sok esetben ki sem küldik, érted?
Viszont azokat csak a szerződés meglétével használhatod. Ha megvan, jogosult vagy a szerződésben leírt verziók legfrissebb változatához 1-1 példányban.Szerintem a szerzői jogsértés, csak akkor lépne fel ebben az esetben ha jogosulatlanul kezdenéd meg a használatot, vagy megszűnne a jogviszonyod és tovább folytatnád használatot stb. és a szerződésben leírt esetek...
Ez egy olyan dolog amiért az adófizetők pénzéből kifizettek jópár milliárdot előre. Ezért illene kihasználni ezt a lehetőséget mindenkinek.
-
Gergő_
őstag
Azért mert vagy nem tudod letölteni, vagy nincs pénzed a telepítőkészletet megvenni ami 3600Ft, véded a környezeted, váltani szeretnél 64-bitre stb. Mert mint ahogy már leírtuk lehetőség van önmagában a licenszt is igényelni.
Olvasd el légy szíves az igénylőlapot: [link]
Teljesen más kategória mint egy dobozos win7...Akkor írok példát arra is hogy mikor lehet jogsértő:
- Üres házilag összerakott gépre telepíteni, melyhez korábban nem vásároltunk XP-t vagy Vistát mert ez csak egy upgrade lehetőség.
- Megszűnik a jogviszony -
Gergő_
őstag
Szerintem kérdezd meg a rendszergazdát, msdnaa-s kapcsolattartót esetleg egy évfolyamtársat aki jártasabb.
Én már merek semmit sem szólni, mert kitalálja valaki, hogy minden warez, holott itt tényleg nem az állományokról van szó, azokkal nem lehet elkövetni semmilyen jogsértést, nincsenek módosítva.
-
Gergő_
őstag
A szerződés a licenszekkel és a hallgatói jogviszonnal foglalkozik. Az, hogy most valaki 64 bites vagy 32-bites rendszert akar és honnan szerzi be teljesen mindegy, ez példa, kivétel, amelyet fent leírtam. Az egyes intézményekben sokszor az úgymond jogosultak sem férhetnek hozzá a fájlokhoz, a rendszergazdát is meg kell kérni.
A telepítőkészlet megosztásával nem történik jogsértés, ahogy a biztonsági másolat készítésével sem. Az hogy túlnyomóan léteznek erre dedikált hálózatok, az úgy jó.
Értsd!:
Lehet kizárólag licenszt igényelni, nem törődnek vele, honnan szerzed be a telepítőkészletet.
A letöltés sem egy kötelező fázisa az igénylesnek...
Ennyi -
Gergő_
őstag
Nem tudom miért lett törölve a megosztós hozzászólás. Nem licenszt akart megosztani.
Nem akarok nagyon beleszólni, de nem minden esetben. Ha valakinek eltörik a telepítőlemeze, vagy 64-bites rendszerre lenne a későbbiekben szüksége(amelyre a licensz kiterjed). Nemrég rendeltem és vagy csak a 32-bites vagy a 64-bites lemezt küldik el(környezetbarát megoldás) miközben egy licensz tetszés szerint felhasználható vagy egyikkel vagy másikkal.
Például valaki 4GB-ra bővíti a memóriát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest