Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
Többet nem tudok segíteni, már leírtam a lemezhez jutás feltételeit.A letöltési link intézményenként változó, ha le tudod tölteni van neted stb,
Ez egy környezetbarát és költségtakarékos út, hiszen sajnos nem mindenki veszi igénybe.
Szerintem ha vannak konkrét kérdéseid akkor jobb ha a kapcsolattartóhoz intézed ezeket.Annyit még hozzáfűznék, hogy szerintem mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, ha pl segíteni akar valamiben. Senki sem hülye hogy a saját licenszét odaadja, hiszen az csak 1 számítgépre regisztrálható és használható.
-
Gergő_
őstag
Többet nem tudok segíteni, már leírtam a lemezhez jutás feltételeit.A letöltési link intézményenként változó, ha le tudod tölteni van neted stb,
Ez egy környezetbarát és költségtakarékos út, hiszen sajnos nem mindenki veszi igénybe.
Szerintem ha vannak konkrét kérdéseid akkor jobb ha a kapcsolattartóhoz intézed ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest