- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
A sebességgel való vezérlést azért nem tartottam előnyösnek, mert ha egy meredekebb gátoldalon akarok felmenni lendületből, akkor ugye ott drasztikus a sebességcsökkenés ami azt eredményezné, hogy egyszerre kéne váltania 3-4 sebességet is ami nem éppen szerencsés, főleg hogy a váltáshoz ugye hajtani kell.
Ebből ugye az is jön, ha lejtőn engedem gurulni, ő már pakolja a sebességeket, de én közben nem tekerek tehát amint rálépek azonnal 3-4 sebességet kéne megint átdobnia a váltónak ami nem túlzottan egészséges.
A másik gondom meg az, hogy pénzem erre októberben lenne, de akkor jön majd a szalagavató, érettségik majd tehát időm nem nagyon lenne rá, utána meg kitudja merre visz a sors és valszeg nem is tudnám használni a kerékpárt :/
szóval majd marad a monitor mögötti tér megvilágítása
-
Danex
addikt
Hát nem a sebességet akartam, hanem a pedál fordulatszámát és ha az eléri a megadott értéket akkor a szervo húzzon a bovdenen azaz váltson.
De több dolog miatt is inkább elvetettem ezt a tervem( ugye van, hogy nem mindig tekerünk... és ha picit pihentetem a lábam lejtőn vagy ilyesmi, akkor ugye elkezdene visszaváltani az alacsony (0rmp) miatt... ezt végülis meg lehetne oldani hogy ha 10alá esik az RPM akkor ne váltson, de a másik talán, maga a kerékpárom, hogy nem mindig tökéletes a váltás és azt a gép nehezen érzékelné. Ha meg lemerül az elem akkor meg nézhetnék az egysebességemben
)
(de a monitor háttér megvilágítása viszont már régóta tetszik), szóval később azzal fogom foglalkozni.
-
Danex
addikt
Teszem azt egy automata kerékpárváltóhoz nekem kéne az alap, egy szervóvezérlő shield, egy mágneses szenzor amivel majd a pedálozás számát mérem, és 2 szervó motor a váltórészhez?
Egy ilyen leprogramozása egy mondhatni abszolút amatörnek van esélye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest