- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Jaj. Sikerült beleszántanom a lelkivilágodba úgy látom. Elnézésedet kérem. Igen, úgy tűnik tényleg nem tudom miről szól a Lego. Azért ha a legtöbb embert megkérdezed mi a Lego nyilván először a játék fog eszébe jutni. Az előtt pedig csak fejet tudok emelni ha Te ezt ilyen szinten űzöd.

Egyébként nyilván mivel programozó vagyok elsősorban a kód részét szeretem csinálni de a hardvert bütykölni is jó dolog. Teljese más dolog úgy programozni valamit hogy amin fut azt saját két kezeddel rakod össze. (nyilván itt is bele lehetne kötni hogy az Arduino eléggé készen alád ad mindent de valahol el kell kezdeni. Külön vettem már egy ATtiny-t amit ki is próbáltam. Az tényleg csak egy chip, minden mást neked kell köré építeni).
#22: Azt nem értem miért is erőlködünk ezen. Én tudom hogy a mikrokontrollereknél létezik komolyabb dolog a világon. Az FPGA témában elég közel vagyok ahhoz hogy tényleg veszek valami kezdő készletet és abba olyan procit szintetizálok magamnak amit nem szégyellek. ARM témában pedig majdnem lett Raspberry Pi de aztán meguntam a várakozást rá. Mostanság pedig Beagleboard vagy a pont ma talált Gooseberry között vacillálok. Arra van Linux, lehet berhelni az OS-t. (bár ezt megmondom őszintén meguntam mostanra, pár éve saját magam raktam össze egy router OS-t mobilnetes modemhez és az elég kiégető volt, persze sokat tanultam közben).
Viszont ez a téma most az Arduino-t akarta bemutatni, mert úgy láttam a többségnek itt Prohardveren ez újdonság. Ráadásul olcsó, kezdőbarát és kevesebbet kockáztat vele aki ezzel indul. A közösség is jó nagy köré.
Én nem értem csak mit akarunk kihozni ebből?
-
tvamos
nagyúr
" "Illetve azért a Lego tényleg elsősorban gyerekeknek van
kitalálva erős marketinggel"
azért ez kicsit erős. megkockáztatom hogy fogalmad sincs
miről szól a legozás"Mindenkinek masrol. Es szerintem is igaza van, ez csak egy gyerekjatek, eros marketinggel. De persze, jo gyereknek lenni! Arrol nem is beszelve, hogy az epitoelemeket felhasznalva sokmindent lehet vele csinalni, megoldani, es a legos fiuk sem hulyek, probaljak a "nagyfiuk" szentimentalitasat kihasznalva megtobb cuccot eladnj. De alapvetoen akkor is gyerekjatek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Akciókamerák
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spotify
- OTP Bank topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi