- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sol4r
tag
válasz
---Lasali--- #14 üzenetére
Értem én h gőzmozdony de mi hajtja???
-
Sol4r
tag
válasz
beldeczki #15 üzenetére
A vízhűtéses rendszerek mindig is hatékonyabbak voltak mint a léghűtésesek valamint a keletkezett hő 100%-át a házon kívül képesek leadni igaz ez a hűtés hibrid mivolta végett csak 90%-át fogja tudni de még így is sokkal jobb alternatíva less mint az egyéb légkavarós megoldások...
valamint nem utolsó szemszög egy esetleges CF v SLI többkártyás megoldás ahol ugye nem mindig férnek el a nagy 2-3 kártyahelyes megoldások vagy ha el is fér akkor meg a felső kari ventilátora közvetlen az alsó kártya meleg nyákján keresztül próbál friss levegőhöz jutni s itt már nem kicsit romlik majd a hűtési hatékonyság valamint mind2 kari hője a házon belülre lesz leadva... -
Sol4r
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #18 üzenetére
én se gondolom h 20 alatt lesz mivel egy olyan rendszerrel kívánja felvenni a kesztyűt amiben csak a blokk ~30k körüli s ezek típusspecifikus blokkok s ő meg ugye egy komplett univerzális rendszer de mindenképp érdekes!
-
Sol4r
tag
én is várom a tesztet s az árat a hűtőröl de egy olyan kérdésem is lene h az esetleges pumpaleállást h fogja jelezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest