Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiribacsi
tag
ár / érték arányban korrekt, csak nem az alsó és középrétegnek, inkább céges vállalkozoknak tudom elképzelni...
-
tvse1995
senior tag
Kifejezetten tetszik, külsőre és belsőre is!

-
kovgab
tag
tán, még jó is lehet...
-
Silentfrog
veterán
Kinézetre nagyon pofás kis darab.
-
schawo
titán
az alkalmazott panel pedig MVA típusú, vagyis a színekkel és a betekintési szögekkel biztosan nem lesz gond
Tehát ugyanaz a panel lesz benne, mint a mostani G9 sorozatban, amit viszont szanaszét szapultatok a tesztek során. (Nem pontosan tudom miért.)
-
buek1967
tag
Csak egy példa: E71-m van. Tutira kibír egy teljes napot akár folyamatos gps és netkapcsolattal sok hívással, mailezéssel, skype, webrádó, zenehallgatás stb. Tudom miről beszélek, androiddal dél és három között vége volt a mókának hasonló stílusban. Viszont az android nem támogatja az E71 által megosztott ad-hoc hálót. Most vegyek egy androidos telót, amivel estig sem bírom ki pl. ha egy biciklitúrán gps-t használok és erről tethereljem a tabot? Jó lenne biz az a built in 3g!
-
saelin
veterán
Hmm, milyen kis édes... megcirógatnám a kicsi gomborzatát.
-
bambano
titán
pereli már őket az apple?

-
jedis
senior tag
Tényleg jó ez a cucc, nekem is teccik
. Csak az a baj, hogy 400 dolcsi, és csak novemberbe lesz kapható
. Főleg meg azért, mert miért adnék ki 400 dolcsit novemberbe, mikor 300-ért szinte csavarra ugyan ezt megkapom augusztustól 
Akinek bejön ez a cucc, csak kicsit drágálja, nézzen máááá be a "MyAudio Series10 tablet"-es topic(om)ba

-
nyergess
tag
Azért kell a gsm modul, mert nem kívánjuk a mobilunkat is lemeríteni, ha netezni szeretnénk a tabletünkön... Másrészt egy külön nettarifa a tabletba sokkal olcsóbb, mintha csak szolgáltatáscsomagként osztogatnánk szét (pl. telón elég a 100 megás csomag, tabletra meg egy gigás csomag mondjuk).
Egyébként banhammer is úgy értette szerintem, hogy sim foglalat legyen a készülékekbe, vagy ha már ez nincs, akkor legalább usb-s modemmel működjenek, nem ezt szeretné ő sem elsősorban. Hülyeség is minden kilógó vacak ezekből. -
radi8tor
MODERÁTOR
Menjünk egy kicsit tovább.
Bele dugod az USB modemet a tabletbe, letörik aljzattal együtt, amikor neki mész az ajtó félfának.
Mellesleg akinek ekkora erőfeszítésbe telik elindítani a wifi theter programot a telefonján az ne akarjon menet közben netezni.
Létezik mobiltöltő akku is, amit bárhol rádughatsz a mobilra. Soroljam még?

BTW, hogy vissza kanyarodjunk a témához: ezt a tabletet otthoni használatra találták ki, azért ilyen igényes a külseje is.
-
MarQs
senior tag
Van olyan 399 $ alatti Tab jelenleg a piacon - legyen az akár az ázsiai - amit legalább valamennyire hasonló minőségű billentyűzettel csomagol maga a gyártó?
Remek kis szerkezet amúgy - gratula a gyártónak! Úgy tűnik kezdik érezni, hogy köbö mire lenne szükség...

-
banhammer
veterán
És akinek nincs okostelefonja?
Mint pl. nekem...Vagy lemerült az okostelefon akkumlátorja, mert ugye az okostelefonok nem arról híresek, hogy valami brutálisan erős akkumlátor van bennük.
Menjünk egy kicsit tovább.
Ülsz valahol.
Netezni akarsz.
Benyúlsz a zsebedbe előveszed a mobilt, a másik kezedben a tabletet egyensúlyozod és párosítod a két eszközt, hogy netezhess.
Ez megvolt.
Netezel a tableten.
Utána elrakod a tabletet.
Előveszed a mobilod, kinyomod a netet, stbt rajta és elrakod a mobilod.Most ugyan ezt egy GSM modemes tabletnél abból áll, hogy felcsatlakozol a netre és netezel.
Nem bűvészkedsz Rodolfoként a kütyükkel a kezedben. -
DroneZ
aktív tag
Hosszú-hosszú évek után végre sikerült megalkotni az egyetlen tabletet, amire -én!- azt mondom, hogy hmm érdemes lenne elgondolkodni a vásárláson.

Nyers az ízlésem, közöd?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Beri78
őstag
jó design

-
KGellért
Műholdas
Ez egyszerűen gyönyörű.
Ha az Archos dizájnerei ilyet is tudnak, akkor a többi modell vajon mért annyira ronda? 
-
banhammer
veterán
Egy a baj vele, hogy nincs benne GSM modul és a hír se ejt arról szót, hogy az USB kompatibilis lenne valami külső USB-s mobilnet modemmel.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Kártyafüggetlenül is jó lenne.
Inkább, mint az elcseszett egyedi sminkek.A klavi kimondottam ötletes, tetszetős, a dokkoló viszont nem kéne.

-
kakuk.tamas
addikt
Jó, jó, csak az a baj, hogy nincs benne GSM modul... Valamelyik szolgáltató felvehette volna a kínálatába.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kifejezetten pofás kis darab!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem kerestem rá a Google-on. Pedig tudom, hogy a barátom 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)