Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
nyilván kinyomtatja... hiszen lehet ezüstből is szilíciumot csinálni. nem tudtad?
csak be kell rajzolni mondjuk péjntbe...veszek egy ilyet, letöltöm a netről a legújabb cpu-k szilícium rajzolatát, kinyomtatom, és máris van már procim..
szerintem itt valami félreértelmezés lesz: fél vezető helyett talán az ellenállásra tetszik gondolni a cikkíró.... de közben utána olvasgattam, és valóban semi-conductor-nak nevezik több forrásban, meg "Xerox Scientists Develop "Silver Bullet" Needed to Replace Silicon Circuits with Low-Cost, Durable Plastic" Címmel jelenteti meg a cég a cikket.
Bár még mindig nem értem, hogy egy conductive (vezető) ink (tinta) hogyan tudna félvezetővé válni. (főleg, hogy ezüst, és az vezet, jól vezet.)De amúgy nem látok benne nagy találmányt, csak hogy betöltöttek egy nyomtatópatronba egy már régóta kereskedelmi forgalomban lévő terméket (vezető festék, conductive paint).
Valakinek esetleg van ötlete arra, hogy az ezüst, vagy bármilyen ötvözete, keveréke, vegyülete, hogyan válhat félvezetővé?
#15: szerintem a forrasztás kilőve, olyan piciben, 150°C alatt... inkább a ragasztás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest