Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Te vazze ez jól van szigetelve me ha nem a használóját eléggé megnyomja az áram?
HATALMAS UP!! A REMEKMŰNEK!!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
greatchaos #24 üzenetére
Jaja, kóterban kodegány táp, LG olvasó, egy kártyalap méretű bakelitre applikált 2×100W-os erősítő, és két hangszóró, amire asztallapot raktak. Hangja az volt!.
-
greatchaos
addikt
mi a koleszban is kreáltunk anno ilyet, csak mi még az egészet egy kartonbobozba is ''beleszereltük'' és akkor full audio box volt
-
törölt tag
Én is próbálkoztam anno ilyennel, csak én AT-s tápot használtam, és a táp fedélburkolatához csavaroztam a CDjátszót. De amire készült nem vált be, éjszakai altatónak kreáltam, de nem tudtam tőle alunni, mert a halk részeknél még az ágy alól is, már szinte orkán erejű zajt keltettek így együtt
UP!
[Szerkesztve] -
b.janko
tag
pihent??
Nekem nem volt ZS-m... És 1 hónapig ezt kötöttem az erősítőmre...
Bár én egy 235W-os ATX táppal....
[Szerkesztve] -
BaKeSZ87
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
Sajnos nem fogyott el
Gondolhatod mikor én először megláttam, nembírtam megszólalni, sajnos nem az én agyamból pattant ki az ötlet.
/ennyire még én se vok pihent/
-
damatic
tag
válasz
Deathmatch #17 üzenetére
Akkor elárulom, hogy vélhetően ugyanez a fejlesztői csoport dolgozott ki nagy sikerrel CD játszót autóba 16x-os hardverplay-es LG CD-ROM alap felhasználásával, egy 78S05-ös típusjelű alkatrész alkalmazása révén.
-
TESCO-Zsömle
titán
Mivan?? Elfogyott a villanyoszlop????
Ha ennyire ráérsz, megfaraghatnál nekem egy 8m-es póznát! Vagy ha faragni nem tudsz egy kis intarziát neki....
LLLLLLLOOOOOOOOLLLLLLLL
mod: U.I.: Ez még nekem is SOKK!!!
[Szerkesztve] -
Deathmatch
tag
Hali emberek!
Hát, nagy kópé volt aki megcsinálta, ez még nekem sem jutott eszembe :d
UP a lejátszónak. -
b.janko
tag
UP!
-
morfondőr
addikt
Hehe! Régen én is csináltam pont ilyet, amikor elromlott a hifi cd-játszós része!
Volt egy használaton kívüli tápom, meg egy rosz Sony cd-meghajtóm, ami még az audio-cd-ket vitte. Rányomtam a hifi bemenetére és hónapokig használtam! Amíg vettem egy normális cd-játszót!
Kár, hogy nem Copy right-oltam, mert akkor most fizethetnéd a licencet!
Hatalmas UP!
[Szerkesztve] -
zsolt19900
őstag
Oszlop is jár mellé ójándékba?
-
Rolee87
tag
mp3-at olvas?
-
BaKeSZ87
őstag
Ez egy különleges asztali cd-lejátszó, mivel akár 200W-os teljesítmény leadására is képes./nem zenei/ A discman fajtából még sajnos prototipusunk sincs mutatóba, azt egyelőre, 87 lakat alatt őrizzük, először ennek a szériának kell kifunia, és jöhet a discman.
Janoska26 Ha kell adok hozzá erősítőt /egy papír tölcsért, amit a hangszóró elé tudsz tenni/
[Szerkesztve] -
5.1?dolbi jáccik?UP a tekknikának, esetleg erősítő nem készül valamikor a laborban hozzá?
-
Dácsovni
csendes tag
uhh bazze ne sokkold már a népet ezzel a kokánysággal
-
w74
csendes tag
UP!
Sorozatgyártásra is sor kerül? -
Gyeki
csendes tag
Hatalmas UP!
Ilyet még nem láttam!
LOL -
OlaTibus
tag
Te beteg vagy...
-
BaKeSZ87
őstag
Cd-lejátszó
további infók a hirdetésben: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged