- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Dr. Akula #39 üzenetére
a görgetőrutinról jut eszembe, láttam ahogy ájfónos kollégák micsoda buzgósággal tekergetik mikor nevet keresnek, hogy felhívják. menő, meg cool, meg minden, meg persze általábban vissza is kell görgetni mert átgörget a nagy lendület miatt, hiszen nem tudja hol álljon meg, azt neked kell, szóval csak 3x annyi időbe tellik, amíg megtalálod akit hívnál. na ezért zseniális a pre a maga módján, ahogy a klavit a multitácsba szervesen integrálta. mert gyors és ösztönösen adja magát, mit és hogy.
amúgy az android veszélyes mindenre, a palm-ra is, azon se csodálkoznék ha véletlen az android lenne az első nem palm-os oprendszer palm hardveren egy idő után a palm saját rendszere mellett. a htc is már nyomja a tácsfló mellett az androidot, értik ők is miért kell
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Dr. Akula #38 üzenetére
A TouchFLO van olyan jó mint az ífón felülete, lehet multitácsot nem tud, de az gizdázáson kívül mire jó? Olyan mint az UV cső a Lada alján...
igen és itt szerintem fejezd is be, nem a te asztalod
de ne kezdjünk flamelni, te meg vagy a WinMo-s HTC-kkel, vagy a Prével, nekem meg csak az iPhone jutott. peace. -
Integra
titán
válasz
Dr. Akula #35 üzenetére
ha olvasod az írásaim apple ügyben, akkor tudhatnád, hogy pont nem vagyok valami nagy apple fan
de attól függetlenül, hogy persze az apple is nyúlta a pda-t, mert ugye akkoriban (is) fényévekkel többet tudtak a winmo pda telók, a kezelőfelületnek, az oprendszer fejlesztésének ők adták meg az új rúgást. mert én spec hiába vártam már valami jobbra, csak winmo van amire van elég alkalmazás is, amit használok. a palm talán most megmutatja, hogy lehet másképp is, sokkal jobban is.
inkább azon kattogok ezzel kapcsolatban, hogy itthon melyik szolgáltató fogja árulni és milyen internet/3g csomaggal és mennyiért... mert ugye az nem lehet, hogy mindhárom árulja, mert tapossuk ki a felhasználó belét, meg a pénztárcáját.. -
Integra
titán
válasz
Dr. Akula #30 üzenetére
mondjuk úgy, hogy a legtöbb htc oda-vissza veri az ájfónt, de pár dolog azért elvitathatatlan az almától. azzal, hogy beléptek a piacra, az összes gyártót felébresztették csipkerózsika álmából és nekiálltak fejleszteni végre, és ez az almának köszönhető. továbbá az apple kezelőfelülete igenis a legjobb volt nagyon sokáig, útmutató és korszakalkotó a maga nemében. a palm tűnik jelenleg az egyetlennek, amelyik ezen a téren egyértelműen megelőzi, és a htc is ott van nagyon, de a winmo alap azért itt is érződik keményen, illetve hardvert kéne cserélni alatta.
amúgy a palm sem tétlenkedhet, biztos már dolgozik egy újabb pre-n, mert kell az új hardver bele, ami még többet tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest