Új hozzászólás Aktív témák
-
ro3000
tag
válasz Fritz Teufel #41 üzenetére
Nem tudod kiiratni! Minthogy a pulzus se. Ikonokat nyomogathatsz. Ennyi pénzért ez már nem fért bele.
-
ro3000
tag
Nem érted! Maga az óra számolja a lépést, de valamelyik f@sz kitalálta, hogy ne lehessen kitenni. Miért? Miért töltenék le bármit is, ha az óra mindezt tudja. Ez csak szivatás. Egyébként meg töltöttem le alkalmazást. Azzal csak az volt a gond hogy nem igazán szeretett szinkronizálni. Meg kellett nyitni az alkalmazást, hogy frissítse a lépésszámot. Szóval, köszi, de nem....
[ Szerkesztve ]
-
ro3000
tag
Értem! Nézzük. Üzenetek, naptár, edzés, napi mozgás más óra is tudja. Aztán vannak dolgok, amit ez az OKOS óra nem tud, de a sok buta tudja. Lépésszámot nem lehet kiiratni a kijelzőre. A lépésszám cél érték nem változtatható. Ezt a f@sztságot, mert ők tudják. Sokszor nem veszi észre, ha "elhagytam" a telefonom. Sokszor nem veszi észre, hogy a szabadban sétálok. Ja! Az óra számlapokról meg ne is beszéljünk. 99%-a olyan, mint valami gagyi kínai vacak. Ott a huawei az amazfit, amik szebbnél szebb számlapot kínálnak, tehát meg lehet csinálni. De nem, az Apple jobban tudja, mi kell népnek. Szóval holt itt az a nagy fölény, amit ennyi pénzért megvettünk?
[ Szerkesztve ]
-
ro3000
tag
Ugyan mondja már meg valaki, mitől okos óra az apple watch? Van 10 program, amit rá lehet telepíteni? sokkal több nincs, és az se ér semmit. Mielőtt bárki kötekedne, aw7 használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autós topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple watch series 8 GPS
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Hibátlan Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular TiTanium 1OO% ! 1Hó nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest