Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Robertoq

őstag

válasz Inarus #338 üzenetére

Köszi, kicsit sikerült megvilágosodnom :R A videót megnézve kicsit másképp látom a problémát. llaszlo belinkelt képe nem mutatott semmi extrát, én meg nem mentem utána, hogy adott telefonon mi fut hogy fut + elkezdett az érintőképernyőről beszélni ezzel én elindultam hardver irányba. Viszont a videót megnézve, már jobban értem miről beszélt, vannak hasonlóságok a BB-hez képest. Viszont az első androidos telefonon szereplő 1.6 eltér az iOs-től, korábban kifejtettem a különbségeket. Szóval túlzás lenne azt állítani, hogy másolt rendszer, max annyit lehet mondani, hogy az android is átvette az érintőképernyős kezelést, de azt megint kifejtettem, hogy nem tudhatjuk mi történt pontosan, mikor és mi alapján döntöttek úgy.
    Arról nem is beszélek, hogy az ügyhöz Samsung vs Apple hogy jön, hogy a Google másolt-e vagy sem?

llaszlo
    Mert persze te pártatlan vagy. Ezzel most cáfoltad meg saját magadat.
    Én sehol nem írtam, hogy pártatlan vagyok. Jelenlegi besorolásom:
    Samsung szimpatizáns, Apple módszer hater :K

Az meg, hogy neked mindenhez forrás kell, mert nincs elég tudásod az csakis a te szakmai hozzánemértésedet tükrözi.
    Nem tudhatok én se mindent, te is mutathatsz újat nekem, bárkinek, ezért lehet pont abból tájékozódom amit belinkelsz. És ez nem jellemzi valakinek a tudását, lehet, hogy mindent tudok csak pont azt az egyet nem :DDD Én nem is kell mindenhez, de ha vádaskodsz azt azért illik alátámasztani, ne legyen rágalom.

Új hozzászólás Aktív témák