Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
Köszi, kicsit sikerült megvilágosodnom
A videót megnézve kicsit másképp látom a problémát. llaszlo belinkelt képe nem mutatott semmi extrát, én meg nem mentem utána, hogy adott telefonon mi fut hogy fut + elkezdett az érintőképernyőről beszélni ezzel én elindultam hardver irányba. Viszont a videót megnézve, már jobban értem miről beszélt, vannak hasonlóságok a BB-hez képest. Viszont az első androidos telefonon szereplő 1.6 eltér az iOs-től, korábban kifejtettem a különbségeket. Szóval túlzás lenne azt állítani, hogy másolt rendszer, max annyit lehet mondani, hogy az android is átvette az érintőképernyős kezelést, de azt megint kifejtettem, hogy nem tudhatjuk mi történt pontosan, mikor és mi alapján döntöttek úgy.
Arról nem is beszélek, hogy az ügyhöz Samsung vs Apple hogy jön, hogy a Google másolt-e vagy sem?llaszlo
Mert persze te pártatlan vagy. Ezzel most cáfoltad meg saját magadat.
Én sehol nem írtam, hogy pártatlan vagyok. Jelenlegi besorolásom:
Samsung szimpatizáns, Apple módszer hater
Az meg, hogy neked mindenhez forrás kell, mert nincs elég tudásod az csakis a te szakmai hozzánemértésedet tükrözi.
Nem tudhatok én se mindent, te is mutathatsz újat nekem, bárkinek, ezért lehet pont abból tájékozódom amit belinkelsz. És ez nem jellemzi valakinek a tudását, lehet, hogy mindent tudok csak pont azt az egyet nem
Én nem is kell mindenhez, de ha vádaskodsz azt azért illik alátámasztani, ne legyen rágalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A videót megnézve kicsit másképp látom a problémát. llaszlo belinkelt képe nem mutatott semmi extrát, én meg nem mentem utána, hogy adott telefonon mi fut hogy fut + elkezdett az érintőképernyőről beszélni ezzel én elindultam hardver irányba. Viszont a videót megnézve, már jobban értem miről beszélt, vannak hasonlóságok a BB-hez képest. Viszont az első androidos telefonon szereplő 1.6 eltér az iOs-től, korábban 
Én nem is kell mindenhez, de ha vádaskodsz azt azért illik alátámasztani, ne legyen rágalom.