- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
1. Nagyon merül az X nem tudom mi az oka, de valami beragadhatott ez meg tudom nézni valahol?
A menüben az akku alatt azt írja, hogy készenlétben 19 óra használatban 19 óra gondolom ez nem fasza...Sajnos sokaknál ez van, valami app a ludas, csak annyit tudsz csinálni hogy egy 3 gombos újraindítást csinálsz ilyenkor. Egyszer nyomd meg röviden a hangerő fel, majd le, utána hosszan bekapcsoló gomb míg nem látod az alma logót.
2. mentés iTunes segítségével mindent lement?
Igen, de iCloud is telefonon.
3. mit lehet csinálni, gyári visszaállítás vagy esetleg érdemes mást is megpróbálni?
Nálam is előjön ez a beragadás, én nem állítottam vissza, csak az említett módon orvosoltam.
-
kchris78
veterán
Igen en se latom zoldnek a szurket. Mivel a szinhelyesseg is extrasag ebben a kijelzoben ezert nem is szabadna olyannak lennie... Viszont MUSZAJ volt berakniuk az OLED-et. Es pont a hatranyok miatt maradt a 8, 8Plus LCD. Aki meg tudja azt csinalni hogy jo sok fekete hattere legyen az brutalis kepernyidot tud kihozni ebbol a keszulekbol azt latom mar, sajat tapasztalat.
Masik tesztem: kiprobaltam az Aliexpresses USBC - Lightning kabelt az USBCs MacBookPrommal es kemeny 5W-t sikerult atpaszirozni rajta a coconut merese szerint ugyhogy nem hogy gyorstoltes nincs rajta de meg az advancedebb 2A-t se tudja. Mivel nincs eredeti USBC-Lightning kabelem (lekestem rola tavaly mikor felaron volt ill magyarorszagra nem volt mar ervenyes) ezert nem tudom sajnos kiprobalni hogy eredetivel milyen lenne... Mivel 7 rugo felett van egy ilyen kabel asszem (es megvan a nem eredeti) ezert nem mostanaban lesz az eredeti tesztelese
.
-
-
agabe
addikt
Nincs olyan telo amiben sokkal jobb kamera lenne.Nem azert, mert ez a legjobb, de a legjobbak kozott van amiknel minosegben hatalmas elteresek nincsenek csak mindegyik kicsit ma a nehezebb helyzetekben.
Pixel2 talan kicsit elorebb van minden masnal, de van akinek azert nem jon be mert nem szereti a tulzott HDR-t pl. az esti kepeknel HDR nelkul meg gyenge a kep.(#255) B-L-A-C-K:
Azt nem tudom mas telo kamerajaval is menne-e, de X-en mindegy kinek a fejet latja a kamera ugyanugy mukodik az animoji. Csak feloldashoz kell a beallitott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest