- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrsmart
csendes tag
Sajna tényleg ez lett az erdemény, nem javítják, illetve nem éri meg javíttatni Végül az iSamurai-ba vittem, ott ingyen bevizsgálták, így nem került semmibe. Ami miatt aggódom, azok a nem elmentett fényképek, egyéb információk. Erre azt mondták, hogy 15K-ból olyan állapotba hozzák a telót, hogy menthetőek legyenek az adatok... Na, itt ezen elgondolkodtam, hogy megéri-e? Abban reménykedem, hogy van itt a fórumon olyan kolléga, aki ezt olcsóbban is vállalná, nekem utána már "nincs szükségem" a telóra, szóval maradhatna is ott alkatrésznek.
-
mrsmart
csendes tag
Sziasztok,
Előre is elnézést, de nem olvastam végig a fórumot, csak egy gyors keresést végeztem, de nem találtam választ. A családban egy teló megfürdött, most természetesen nem kapcosl be. Voltam szervízben, jelezték, hogy nem vállalják, hanem vegyem meg szépen az újat. Sajna arre nem futja, de érdeklődnék, hátha itt van infótok, végez-e valamelyik szerviz ilyesmit, esetleg nagy jártasságú fórumozó közületek?
Köszi!
-
mrsmart
csendes tag
Kedves Fórumtársak,
Segítséget szeretnék kérni. Nem találtam összefoglaló hsz-t, és mivel a feleségemé a telefon, nem is vagyok képben a dolgokkal.
Van olyan tok (ha lehetséges, nőies ) és kijelző védő, amit ajánlanátok a telóhoz? Köszönöme előre is,Üdv. mrsmart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest