- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrsmart
csendes tag
Sajna tényleg ez lett az erdemény, nem javítják, illetve nem éri meg javíttatni
Végül az iSamurai-ba vittem, ott ingyen bevizsgálták, így nem került semmibe. Ami miatt aggódom, azok a nem elmentett fényképek, egyéb információk. Erre azt mondták, hogy 15K-ból olyan állapotba hozzák a telót, hogy menthetőek legyenek az adatok... Na, itt ezen elgondolkodtam, hogy megéri-e? Abban reménykedem, hogy van itt a fórumon olyan kolléga, aki ezt olcsóbban is vállalná, nekem utána már "nincs szükségem" a telóra, szóval maradhatna is ott alkatrésznek.
-
mrsmart
csendes tag
Sziasztok,
Előre is elnézést, de nem olvastam végig a fórumot, csak egy gyors keresést végeztem, de nem találtam választ. A családban egy teló megfürdött, most természetesen nem kapcosl be. Voltam szervízben, jelezték, hogy nem vállalják, hanem vegyem meg szépen az újat. Sajna arre nem futja, de érdeklődnék, hátha itt van infótok, végez-e valamelyik szerviz ilyesmit, esetleg nagy jártasságú fórumozó közületek?
Köszi!
-
mrsmart
csendes tag
Kedves Fórumtársak,
Segítséget szeretnék kérni. Nem találtam összefoglaló hsz-t, és mivel a feleségemé a telefon, nem is vagyok képben a dolgokkal.
Van olyan tok (ha lehetséges, nőies) és kijelző védő, amit ajánlanátok a telóhoz? Köszönöme előre is,
Üdv. mrsmart
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest