- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Sikerült a repedt kijelző cseréje.
Ennek alapján csináltam.
Fontos hogy adjunk neki időt és gyengédek legyünk.
Úgy tűnik működik minden, a touch ID, a telefonálás, a közelség érzékelő, az előlapi kamera tesztelve. -
Remus389
veterán
válasz
Zsolt,72 #15994 üzenetére
Igen, és teljesen szép állapotban volt. Azóta a kereten van 1-2 kráter, de azt én okoztam. Elég brutális leejtéseket kibírt, ahhoz képest nem is olyan nagyok vagy feltűnőek a kráterek. A 12 minin hasonló leejtésnél nagyobb, sokkal feltűnőbb
csúnyább kráterek voltak. Szóval ebből a szempontból jobb az SE.
Majd levadászok egy 12 minit januárban, Karácsonyra sokan kapnak új telefont és lejjebb megy az áruk a régieknek. Valószínűleg gyenge akksival már, pl 75-78%. Abba szerintem házilag nem érdemes akksit cserélni (sokkal nehezebb, elreped a képernyő, elmegy a face ID ...stb), így bele kell kalkulálni a szervízdíjat is.
Ha ezzel 50-60 között megúszom akkor oké. A keretét ami kopott szokott lenni, le lehet csiszolni, az nem gond. Meg nano folyadékot lehet venni aliról fillérekért. Szóval nagyjából helyre lehet hozni.
-
Remus389
veterán
Még augusztus elején vettem egy ilyen kis telefont 13 ezerért.
Előtte 12 minim volt csak az beázott.Egész jó kis teló az SE, tetszik hogy mennyire kicsi és hogy egész folyékonyan megy rajta az iOS. Egész jó fotókat is csinál. Fülhallgató jack-je is van. Betonra leejtést is jól bírta eddig. Imádom a fém hátlapját fogni.
Ami kevésbé tetszik az a zsebkendőnyi képernyője, szerintem nekem a 12 mini képernyő mérete jobb volt.
Szereltem bele új akksit. [link]
Mindenesetre szerintem megint egy 12 minit veszek, nekem az volt az optimális, csak megvárom még a 2025 év elejét hogy olcsósodjanak még.
Addig meg kibírom az SE-vel is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest