- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi70
senior tag
válasz pecccccccca #2169 üzenetére
Én Galaxy s10-ről váltottam az SE-re .Untam már ,hogy a telefon néha kiesik a zsebemből a méret miatt .Röhej ,hogy az akku idő nem rosszabb a két telefonnak....
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Ha ,veszem elő a telefont rendszeresen aktiválom a kamerát ,mert közben balra húzom a képernyőt .Ezt valahogy ki lehet kapcsolni ?Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
mazsi70
senior tag
válasz wandor0930 #2030 üzenetére
Köszi !
herdsman12 Neked is !
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
mazsi70
senior tag
válasz wandor0930 #2028 üzenetére
Igen .Sajna szita az agyam .
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
A Simple alkalmazás értesítését ,hogy tudom állandóra tenni ?
Futott a parkolás ,közben jött egy csomó értesítés .Oda sem figyelve töröltem őket .Most este nyolc órakor meg kapom az üzit ,hogy a parkolásom lejárt...több mint 5 ezer forint bánja a f@szságomat .Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Nemrég volt szó a töltésről .
Ezek szerint nem kellene állandóan rádobálnom a telefont a vezeték nélküli töltőre ,kvázi azon tárolnom ?!Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
mazsi70
senior tag
válasz pecccccccca #1541 üzenetére
Én már ilyen “pici” kijelzőre nem tudnék visszaszokni
Pont a mérete miatt váltottam Galaxy S10 - ről.....
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Feltettem az IOS 14-et és rá 2 napra visszaraktam a 13.5.1-et .Ezek után az ingyenes Apple TV előfizetésem ugrott és a fő problémám az ,hogy nem tudok biztonsági mentést készíteni a felhőbe csak a gépre .Valami megoldás ?Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
mazsi70
senior tag
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
A fő gombbal meglehet szakítani a hívásokat ?Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest