- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz Ezekiell #324 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez volt a mögöttes motiváció a kegyes Apple-től.
Egyszerűen könnyebb olcsóbb a régi gyártósoron legyártani újra a 8-as házát, mint egy új méretűt tervezni, gyártatni.(#325) aujjobba: kivágós tokokat sosem értettem. Ott nem megy be alá a por?
(#327) Giovan!: Én ilyesmi szélsőséget nem olvastam. Onnan indult, hogy valaki azt írta, harmadennyiért használható Androidot kapni.
(#319) lmno: Millió dolláros kérdés
(#336) Paw: Azzal kell összevetni, amit kapsz a piacon. És ott van One UI, OOP, EMUI, és stock droid is.
-
Giovan!
addikt
válasz Ezekiell #309 üzenetére
Olvass vissza, néhány troll kezdte el nyomatni az összehasonlítást a 60 ezres Redmi Note 8T-vel, mondván, még az is elveri az SE-t. Szóval a tanácsod igazából max nekik lehet releváns, én legalábbis alap dolognak tekintem, hogy a hasonló termékkategóriákba tartozó készülékeket vetem össze egymással.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
janeszgol
félisten
válasz Ezekiell #227 üzenetére
Szerintem ha valami egyértelműen jó, az ajánlott, plusz sokan veszik is. Erről mindig a gamerszakma jut az eszembe. Több olyan 92% feletti játék is van, ami baromi jó, állati jó a teszterek szerint, majd a kutya nem játszott vele, az eladásoknál zakóztak.
Ez a telefon, amiért készült, és ahogy, így ajánlott. Ha nem lenne ilyen jó felszereltségű, nem kapott volna ilyen hardvert, akkor is vennék gondolom a méret és az előlapi gomb, a megszokottság miatt, de biztosan nem lenne ajánlott, és nem is biztos, hogy elkapkodnák.
Akkor könnyen mondanám azt (meg más is), hogy ne ennyiért ne, vannak sokkal jobb cuccok, hiába a méret. És az ember hamar köt kompromisszumot.*a fentieket természetesen felülírja az oprendszer. Ha valakinek mindenképp iOS kell, annak tök mindegy mit adnak ki, csak az nem, hogy mennyiért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Riasztó topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Path of Exile 2
- Delta Force (2024)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest