- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo0525
őstag
válasz Sundesz #3228 üzenetére
Szia. En nagy xiaomi fan voltam, 6-7 tipus megfordult a kezeim kozott aztan rajottem ez felesleges mindig cserélgetni( es nem is gazdasagos) idegesito hogy 1-2 evig van tamogatas a xiaomikra.... ezert kerestem egy hosszu idore tamogatott keszuleket ide jutottam az átszokás nem volt nehéz. Szerintem 1-2 hét alatt megtanultam a lenyeget.
-
Zozo0525
őstag
Prokamera?
-
Zozo0525
őstag
Kb en is wp xiaomi iphone
-
Zozo0525
őstag
köszi :-)
-
Zozo0525
őstag
14.3 betat hasznalok nem valtozott szerencsere a 14.2 kepest eddig nalam minden ok
-
Zozo0525
őstag
Erdekes, súlyra gondolom jo nehéz, kivancsi vagyok mindennapokba hogy teljesit nalad?
-
Zozo0525
őstag
jó reggelt. erre nem kapsz biztos választ csak ha kipróbálod. kb 3-5 hónapja vagyok IOS rendszeren, az SE nálam az én szokásaim, felhasználásaim mellett bőven kibírja, reggel felkelek megy a töltő. majd melóba megyek leveszem .... estére kb 50-60 % van. kb 2-2.5 óra SOT mellett. játék nem igazán, böngésző 1-2 hívás chat, viber. (facebook nem)
-
Zozo0525
őstag
Premium
-
Zozo0525
őstag
nem tud valaki egy jó bőrtokot? valaki nem unta meg? vagy normális áron merre lehet beszerezni most? (nomad a kedvenc de lehet más ötlet is :-) )
-
Zozo0525
őstag
válasz Luck Dragon #2756 üzenetére
Te vagy a hibás
-
Zozo0525
őstag
Koszi fiúk akkor ez igy nem ok nekem. Olyasmi kellene csak hivas mukodjon tobbi nem, ezért akksikimelot bekapcs aztan jol van
-
Zozo0525
őstag
válasz Luck Dragon #2733 üzenetére
Ha repulo modon van a telo akkor hivni sem tudnak igaz? Igazabol mi is annak a lenyege erre nem jottem meg ra
-
Zozo0525
őstag
válasz Luck Dragon #2656 üzenetére
Tuti igy lesz nekem nagyon tetszik de nem gazdasagos most ilyet rendelni
-
Zozo0525
őstag
Nem vettem magamra, csak a véleményem irtam le, ez a telefon igy jo ahogy van. Megértem ha valakinek nem jön be szerencsére az izles nem egységes.
-
Zozo0525
őstag
Pontosan, luck dragonnal egyetértek.
-
Zozo0525
őstag
válasz pecccccccca #2590 üzenetére
Azért szeretem mert jo teló jó mérettel amire nekem kell tökéletes. Volt kávanélküli telefonom... ezt pl jobban szeretem ha neked nagy a káva es zavar engedd el, keress másék készüléket
-
Zozo0525
őstag
válasz pecccccccca #2587 üzenetére
Pont ezért szeretjük mert ekkora es ilyen
-
Zozo0525
őstag
válasz Luck Dragon #2568 üzenetére
hülye vagyok, de nem értem :-)
-
Zozo0525
őstag
fa tok? az milyen, mutasd légyszi :-)
-
Zozo0525
őstag
válasz Luck Dragon #2554 üzenetére
nem nagyon hallottam hogy valakinél gond lenne vele. nálam csak ha vizes a kezem akkor nem ismer fel....
-
Zozo0525
őstag
itt is fehér hátlapot használok semmi probléma vele nem látni sárgulást.... (ennyi pénzért gáz lenne )
-
Zozo0525
őstag
Hivatalos viszonteladok. [link]
-
Zozo0525
őstag
Mindenképp. szerintem jobb lett
-
Zozo0525
őstag
En nem tudom mi a gyors mi a lassu, elotte oneplus 6t volt majd egy pixel 4, az se nekem tetszik nagyon nálam nincs panasz a sebességgel.
-
Zozo0525
őstag
én vettem + a google tárhelyet.(590 ft/ hó és 200GB-ra emelkét a tárhelyet... nekem ennyi elég,. mivel most jöttem androidról nem tudom itt az apple-nál mennyi és mennyit adnak, lehet átváltok?
-
Zozo0525
őstag
Nem jó a link
-
Zozo0525
őstag
sziasztok.
hamarosan csatlakozom hozzátok azt szeretném kérdezni valahol olvastam pitaka tokhoz jár üvegfólia is, vagy rosszul emlékszem? ha ezt megrendelem van hozzá? [link] (vagy milyen üvegfóliát javasoltok és honnan?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest