Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endreas
tag
Olvastam hogy a "HD video felvétel" lehetőségét hagynák ki belőle..
Szerintem nem biztos h kamu.
Mivel a kijelző arányosan kisebb lesz + keleti célpiac miatt nem lesz többször 100% haszonkulcs, így elképzelhető..Ráadásul ha ilyen magas áron kaszál az Apple az Iphone-val, gondoljátok el mi lenne ha a negyedéért lehetne kapni "hasonlót"?
-
törölt tag
Mivel az ide írogatók döntő többsége Magyarországon él, igenis van miről beszélni. A vásárlót az érdekli, hogy mit kap a pénzéért, az egyáltalán nem, hogy melyik ország szerepel a gyártó térképén.
Az eredeti iPhone kimeríti a baromi nagy fogalmát, ugyan nem hurcolnék magammal egy akkora dögöt. A Nano viszont tetszik - arra tökéletes lehet, hogy valaki telefonáljon és zenét hallgasson egyetlen készüléken, esetleg ha úton van, gyorsan meg tudjon nézni egy-két dolgot a neten. Bejön. Nem tudom, a hír kacsa-e, de remélem, előbb-utóbb összeraknak egy ilyen készüléket.
-
Integra
titán
az apple marketing gőzhenger megállíthatatlan
-
macikos
addikt
Teljesen jogos lenne egy ilyen piacra dobása. A többség amúgy is csak villogásból veszi meg. Sokan addig nem jutnak el, hogy zenét tegyenek rá vagy egyáltalán internetezzenek rajta...
Akkor meg...
-
iknight
senior tag
Már az első iphone megjelenése előtt volt ilyen hír, kisebbb kijelző, kisebb tárhely, és minusz gps vevő lesz szerintem, ha ígylesz még jobb vétel mint a 3g szeritnem, mert a gps ott annyi mint szarnak a pofon
-
skajwa
senior tag
Mivel az USA-ban szinte mindenki credit kártyával vásáról htelre, ezért nem hiszem hogy 50-100$ számítana annak aki iPhone tulaj akar lenni.
Az a kérdés bennem is felmerült, hogy mit akarnak ezen a tudáson butítani? Gondolom kiveszik az aGPS-t, kisebb kijelző lesz, a kamera csak nem csökken 1.3-asra...Kérdés melyik piacra szánják a Nano-t. Az USA-nak és Kínának bőven elég lenne 1.3 mpixel, arrafele az az elterjedt. -
Dé
aktív tag
az az igazság hogy a nagy képernyő rejlik az iphone "varázsereje v. kezekhetősége"
ha most kiadnának egy kisseb képernyővel áldottat akkor már lehet hogy nem is lehetne olyan jól használni azt a szoftot rajta s nehezebb lenne a kezelése is -
okib4100
aktív tag
hátö: [link]
ha szigorúan a tényeknél maradunk, tudtommal egyik említett országban se kapható hivatalosan függetlenül az ifon. 2 év börtönnel pedig:
- att: 199 $
- t-mo h: 28000 HUF mondjuk 200 HUF/USD-on: 140 $tehát odakint drágább
(ps. plz note the irony - legalábbis részben)
-
okib4100
aktív tag
Szvsz a cég árpolitikájának szempontjából teljesen irreleváns h kinek mennyi a fizetése, ezzel az erővel bissau-guineában 10 dollárért adhatná az iphonet, h a napi 1-2 dodóból élők is megvehessék.
Az epöl termékek itthoni ára ettől függetlenül, főként a számítógépek esetében esetenként tényleg lényegesen magasabb mint a nyugat-európai átlagár (usát most hagyják, egyértelmű okokból)A nyugat-európai piacok esetében az lenne érdekes fejlemény, ha a készülék ártámogatást valamilyen oknál fogva komolyabban vissza kellene vágnia a szolgáltatóknak (akár az esetleges későbbi eu-s tarifakorlátok okozta bevételkiesés ellensúlyozására, akár pl. a szolgáltató pénzügyi nehézségei miatt), mivel ott jóval nagyobb a szolgáltatók által értékesített készülékek aránya.
-
plus44
veterán
A mostani forma pont úgy van ki/eltalálva, hogy kényelmesen lehet rajta használni mindent és nem értem hogy ha egy jóval kisebbet kiadnak akkor azon csak a kezelési problémák lesznek amit az Apple is nagyon jól tud és csak a hülye akakr magának baj, szóval ez KACSA!
-
Lirion
addikt
Inkább a fizetések alacsonyak. Havi 2000 euroból vagy dollárból sokkal könnyebb venni egy 5-600$-s telefont, mint havi 100k forintból, ettől függetlenül biztosan érinti az apple-t is a válság. Mindenesetre érdekes lépés lenne, ha alsó, alsó-közép kategoriába behozná az érintőkijelzőt az apple, de ilyen lépésre nem igen szánja el magát.
-
evone
őstag
Nem értem miért ilyen kamu témákrol irtok hírt, mikor sokkal fontosabb is van. Pl:
KATTVégre "mindenki" vágyálma teljesül, mert ma az Apple megnyitotta az utat az Opera mini előtt..
-
Typhoon47
senior tag
ez mekkora kacsa.
-
rOwLeY
őstag
"az Apple egy kisebb fizikai méretű és visszafogottabb tudású iPhone készülék piaci bevezetését is tervezi"
Az iPhone 3G tudása ma már alap, nem vmi egetverő , nem tudom mit akarnak abból még kispórolni.. -
ByB
addikt
Mit lehet kispórolni az iPhone 3G-ből, ami felesleges? Főleg ha a távol-keleti piacra szánják, ahol tízszer okosabb telefonok vannak... (Valami szerintem nem stimmel ezzel a hírrel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyre több forrás támasztja alá, hogy tavasszal egy kisebb iPhone készülék látja meg a napvilágot.
- Synology NAS
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest