- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
válasz
Parallaxis #941 üzenetére
"A kijelzők méretének aránya!
No ennek abszolút nincs jelentősége."Ez mekkora kamu.
-
QwErTy42
addikt
Ahogy látom kezd "kihalni" ez a topik.
Én annak örültem volna, ha az X-et kihozzák egy 4,8-5 colos és egy 5,8-as verzióban X és X+ néven. A kisebbik került volna annyiba mint a mostani 8 a nagyobbik meg mint a 8+. Ez lett volna a korrekt.
Szerintem SJ nem hagyta volna, hogy ennyire lemenjenek kutyába ezzel a 8-as párossal. Tisztán látszik, hogy itt csak az extra profitra mentek és nem arra, hogy valami "forradalmit" vagy hasonlót tegyenek le az asztalra.A 8 ezekkel a kávákkal már sokadik éve így 2017-ben elég tré. A mantra, hogy az AMOLED meg most lett nekik elég jó... egy vicc. Ezt a szintet már két-három éve belerakja a Samu az S szériába. Na meg ha most elég jó, akkor a 8 és 8+ miért nem kapta meg? Egy 720 vagy 1080 pés Amoled kijelzőt pedig csak úgy fosták volna a Samu gyárak gombokért...
Ha nem 1000 dodó aka. 430 ezer "pénz" lenne az X, akkor még be is ruháznék rá. Bár én arra vártam, hogy a kijelzőbe integrálják az ujjlenyomatolvasót. Az elég menő lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged