- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
Parallaxis #452 üzenetére
Nálam nincs gond a hosszú futásidővel. Ha akarod feltehetem az 5000+ órás képest is...
Kár ezen pörögni... Nem kizárólag az Android sara, ha egy adott rendszer rossz. Sokszor a gyártók is bele tudnak bombázni a stabilitásba. De ez megvan az Apple oldalán is. Ott is vannak hibák, semmi sem tökéletes.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
-
atike
nagyúr
válasz
Szerintem leragadtál a Froyo körüli időkben...
Elég régen volt olyan, hogy a rendszer miatt kelljen ilyeneket csinálni.
Max "nagy" gyártók buherált verziója lehet még érdekes, de általánosítani már nagyon nem lehet. A sajátom pld több mint 400 óra runtime-al fut - és akkor is lemerült, nem pedig valami hiba / lassúság miatt volt újraindítva.
-
bagkri01
őstag
válasz
Erősen el vagy tévedve. Egy 40ezres telefonom van, nem kell újraindítani, nem kell a cache-t törölni és nem lassul be az újkori állapothoz képest és újraindítgatni sem kell.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Miért olyan hihetetlen ez?
Nem csak az applenál vannak szoftver fejlesztők. Pl: Persze ha egy hulladékkal vetted össze az i7-edet nyilván nagy lesz a különbség. Azonos árkategóriában az apple nincs előrébb mint egy droid.
De nincs is ezzel semmi baj, ha nem ver a víz rá. Én örülök neki ha valakinek telik rá... jobb mintha csücsülne a zsén.
De jobban örülnék neki ha tényleges userek tapasztalatait olvasgatnák fikázás helyett.
Mindkét oldalra értem ezt. -
válasz
“...Az Android kiszámíthatóságán azt érted, hogy 4-5 nap használat után már számolhatsz azzal, hogy váratlan hibák jönnek elő, esetleg belassul, akadozik, vagy "érdekes dolgokat" művel? Mert akkor igazad van...”
Figyu. Ez marhaság. Ez így nem igaz. Ne általánosíts. Nekem volt S8 és S8 plus is nemrég. Semmi probléma nem volt velük. Lehet egy olcsóbb androidos úgy viselkedik,amit írsz,de ott akkor a hardver a gyenge.
Ma vettem egy i8-cat,i7-ről váltottam. Laggol,darabos a rendszer. Most akkor szarozzam le? Tudom,hogy szoftveres a gond és nem a telefon gyenge. Komoly amit itt “nyomtok” a topikban.
És mielőtt megmar valaki,nem vagyok fan,se ez,se az. Szeretem az Apple termékeit és nincs bajom az androiddal sem. Inkább a készülékek közt teszek különbséget,vannak márkák,amit soha többé nem veszek.
( mert szinte volt minden nálam )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest