Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soleco
tag
Én használtam Lenovo-t, Sony-t, Samsungot, Xiaomit droiddal, egyik sem jött be. Aztán a Xiaomimon most Resurrection Remix van, a Lineage OS launchere sem tetszett, viszont Pixel launcherrel most nagyon tetszik. Ahogy pl. az android 4-et még annyira rossznak tartottam hogy inkább WP-re tértem, most viszont az android 7 (számomra) tökéletes.
Szóval csak annyit hogy az IOS-ről lehet mondani hogy ilyen vagy olyan, de androidnál azért sok eltérés van ROM és ROM között. S mikor megunom a telefont, teszek rá egy másik ROM-ot és ici-picit olyan érzés mintha új telefont kaptam volna xD.
-
Burt1793
veterán
Dehogy ver mást, s8/s8+ nagyjából ugyanaz és még az s7 is ott van a nyomukban. Droid fronton sem kell évente cserélni. (Ugyanez érvényes nem samsungokra is, de persze a samsung-os dolgok nélkül, vízállóság, QHD amoled kijelző már 3 éve, szoftveres kunsztok).
Ezekkel csak bukni lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest