- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Én szerintem egész jóindulatúan írtam. Te kezdesz éppen hőbörögni itt, nem is értem miért. Amúgy, okoska, az iPhone 8 265e, a MacBook Air 360e, a Mac Mini 180 (már miért ne lehetne ez PC? Hm?) és én egy 50e-s Samsung monitorral használom, de előtte meg a tévével, úgyhogy az nem került semmibe, így 805 v 855 ízlésed szerint. Van olyan ügyfelem, aki havonta ennyiért vesz LEGO-t, mert megteheti. Én nem, te sem, akkor nem nekünk készült, ennyi. Nem mi vagyunk a célcsoport. Nyilván lehet venni tabletet 50-ért, meg telefon 30-ért, meg dzsunka PC-t 70e-ért a TESCO-ban, de azt még a legelvakultabb Apple haterek sem hasonlítják össze.
De ha mindezt meg nem tudod elfogadni, akkor amit eddig írtam, nem neked szántam. Ja, és igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Crew sorozat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4468
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest