- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
galaxys80 #2843 üzenetére
Én nem értek hozzá, de szerintem az innen vásárolt termékeknél is megvan a +1 év, furcsállnám, ha az apple mint apple nem lenne hivatalos eladó Magyarországon. Store/hu
De ők maguk ezt írják: [link]
"A kötelező szavatosság szabályai alapján a fogyasztókat a polgári törvénykönyvben foglaltakkal megegyező jogok illetik meg, azzal a különbséggel, hogy ezek a hibás vagy a fogyasztói szerződésnek meg nem felelő termék kézbesítésétől számított két éven belül érvényesíthetők a gyártóval vagy a forgalmazóval szemben."((Két zárójelben jegyzem meg, hogy ott lehet a félreértés, hogy a magyar store is apple.com, csak /hu, ha beírod hogy apple.hu, az is a com/hu-ra ugrik, tehát rendelni valójában az apple.com-ról rendelsz.))
-
válasz
ruzsabazsa #2831 üzenetére
Szerintem megéri.
-
örülök hogy poénra vetted, nem piszkálásnak szántam, hanem poénnak.
Amúgy én csak buzdítani tudlak az airpodsra, nagyon örülök neki hogy megvettem, a használhatósága, a kényelem, eszméletlen jól el van találva. Az utóbbi évek legjobb apple termékének tartom. Ezt szeretem ebben a cégben, hogy nem feltétlenül találják fel a meleg vizet, csak megmutatják időnként a többi gyártónak, hogy így is lehet valamit.
-
Én 6s Plust. Kipróbáltam a kedvedért, tök könnyű tolni az airpods-szal, úgy is ha a fülessel tolod meg úgy is ha tokjával. Az a kulcs hogy legyen hely előtte ahol tolod, meg csúszós legyen a felület.
Az EarPods ehhez képest annyiban más, hogy azzal nem elsősorban tolni, hanem inkább húzni lehet. Ki mire használja inkább. -
válasz
TheBikerider #2011 üzenetére
Számomra meg ez lenne a legkevésbé racionális választás. Vagy Plus vagy x, de sima semmiképp.
-
válasz
TheBikerider #1763 üzenetére
Igen csak mire megcsináltam telefonon a másolás / beillesztést onnan ahol találtam addigra láttam hogy már te is beírtad és akkor már gondoltam hogy nem törlöm ki.
-
válasz
gergotb #1759 üzenetére
1) Nyomjuk meg és gyorsan engedjük is el a Hangerő növelése gombot.
2) Ezután nyomjuk meg és gyorsan engedjük is el a Hangerő csökkentése gombot.
3) Végül nyomjuk meg és tartsuk is lenyomva az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó. (ez pár másodpercet vesz, el fog sötétülni előbb a képernyő, de itt még ne engedjük el a gombot, csak az alma logó felvillanásakor)
-
-
Srácok szerintem ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik. Megbízható helyen kell venni, esetenként valószínűleg drágábban. A nyugalmat, biztonságot meg kell fizetni. Aki ilyenkor kockáztat 30-40-50 ezerért, az vállalja érte a felelősséget. Vagy bejön, vagy nem.
-
-
-
válasz
Jeanne d'Arc #1451 üzenetére
“Telekom gyári függetlenek árulja így ennek nincs sok értelme.”
Nem értem. A kérdés az volt, hogy honnan lehet tudni, hogy biztosan független-e. Márpedig azt biztosan úgy lehet kipróbálni, hogy megy másik szolgáltató kártyájával. Vagy nem?
-
válasz
Millerchris #1441 üzenetére
"honnan lehet a jövőben kideríteni hogy az a készülék amit itt az oldalon árulnak pl valóban független-e?"
A legjobb módszer erre szerintem az, hogy beleteszel egymás után több szolgáltatótól kártyát, és ha felmegy velük a hálózatra, akkor független.
-
válasz
S e t h #1422 üzenetére
Amellett, hogy ezt a frenetikus poént már elsütötted ebben a topikban, érdemes lenne áttekinteni a topikbeli munkásságod
ha kölcsönözhetem ezt a kifejezést, és meggondolni, hogy ennek mi értelme van, és miért csinálod ezt.
Én úgy nézem, hogy ebben a topikban egy nagyon nagy troll vagy. Máshol nem tudom, de itt erősen. Szerintem ezt nem kéne. -
De egy nyaralás az nem pro felhasználás azért.
Amúgy arra az én véleményem határeset a telefon, ha ügyes vagy még beleférhet, de sokminden is lehet amiről lemaradsz. Engem nagyon elkényelmesített a telefon, rengetegszer vinnem kéne magammal rendes fényképezőgépet de nem viszek és elkattintom a telefonnal.
Amúgy az átlag, de még a közepes-jobb kompakthoz képest is van egy előnye a telefonnal fotózásnak nálam: hogy geotageli a képeket. -
Igen. És ha megnézed, hogy milyen fényképezőgép-kategória kezdett el eléggé eltűnni, akkor látható a legjobban: a kis egyszerűbb kompakt fényképezőgépeké. Tehát a profibb gépek maradtak, azoktól nem vett el piacot a mobil, de a kis egyszerűbb kompaktok piaca eltűnőben van.
-
"Én mindig azt mondtam , hogy aki profi képeket szeretne csináltatni , vagy készíteni , használjon profi fényképezőgépet ."
Ez oké, de a mobiltelefon kamerája szerintem sose profi felhasználásra volt szánva (bár volt rá példa, olvastam egy sajtófotósról aki háborús övezetekben két telefonnal fotózta végig a riportját, de nyilván nem ez az általános).
-
-
válasz
Ed Parker #1185 üzenetére
Hát igen, de megnézel egy tech videót, és most tényleg az érdekel, hogy hány csomaggal utazik, meg hogy mennyire bennfentesen köszön Portugáliában a napszaknak megfelelően? Ha ezeket leveszem, a tényleges hasznos tartalom szerintem kevesebb mint fele. És ha utazós videót akarok nézni mert arra vagyok kiváncsi, akkor olyat keresek. Nekem ezek sem tetszenek. Ezek a felesleges dolgok is benne voltak hogy leiratkoztam, így már csak hébe-hóba nézek rá ha valaki linkeli.
-
válasz
Winchester95 #1159 üzenetére
Én nem értem, nálam pl egyáltalán semmi.
Ja de egyszer volt olyan hogy a háttérkép nem fordult vissza landscape módból álló módba, csak az ikonok. Meg újabban azt vettem észre hogy a fitnesz karkötőm appja néha újra kell hogy csatlakozzon de kb ennyi. Ez utóbbi lehet az app új verziójának a bugja is.
-
válasz
tothjozsi96 #180 üzenetére
"a Plus-t, de hát az a telefon akkora hogy két tenyér kell hozzá"
Bingó! Nekem pont kettő van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Asztrofotózás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest