-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Adott egy IPhone 7 a legutóbbi 14-es ios-sel és a következő lenne gond. Felmásoltam pár képet ITunes-al, amit a készülékről nem tudok törölni gép nélkül. Miért? Mit rontottam el? Androidos voltam egy ideig így megkoptak az emlékek hogy mit és hogyan kell almáéknál.
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Valószínűleg nem gyári akku van a készülékben. Mert most pár nap után az ugyanez fogadott engem. Ki-be kapcsolás után újra a 100%-ot írja... Egyéb dolog nem tűnt fel, egyelőre egész jól bírja az akku is. Okozhat ez bármi gondot azon kívül hogy nem tudja felmérni az akku állapotát? Ami nem érdekel, lényeg hogy működjön.
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok ! Ma vettem egy hetest ami 128gb-ős szép és 100% alkuja van. Nyilván nem az eredeti, de úgy tűnik jó. Van rá mód hogy megtudjam milyen akku van benne, szétszedés nélkül. Lehet probléma vele? Samsung s20 után szokni kell, de egyelőre úgy tűnik nincs gond. Lekopogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged