- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Fisher777 #1605 üzenetére
Ok köszi mégegyszer.
davidsz: annyi hogy androidon alapból kb 15 google program van telepítve pl. google zene, tárca, filmek, újságok, könyvek újságok, google+ stb. ha megnézed a gmail fiók szinkronizációját ezek mind szinkonizálnak is a háttérben még akkor is ha sohasem használtad őket, meg kb 2-3 helyre csinál biztonsági mentést alapból. Ezeket kikapcsoltad? Kb 10 mp 3-5 gombnyomás és elég sokat javul az üzemidő.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Fisher777 #1594 üzenetére
Érdekel tényleg igaz-e hogy a kis akkut kompenzálja a rendszer. Tegyél fel képeket erről, ahol látszódik a kijelzőidő is, abból látszik milyen appokat használsz. Ha 5 óra sot volt 30%-on. Csak azt ne felejetsd el, hogy a Iphonok nem a legutóbbi töltés óta eltelt kijelzőidőt mérik hanem az utóbbi 24 órás ciklust. Tehát utolsó 24 óra alatt volt közben töltőn a teló az már nem reális mérés.
Ideig mindenki sokat rizsált, de egy kijelzőidőt sem láttam idáig.
Bár off de itt írtam a leszólt LG G4 Dual simes teló kijelzőidejéről. [link] Pl. 90%-on voltam 55 perc kijelzőidővel, mondjuk wifin és otthon használva. Emellett 3 óra 43 perc kijelző időm volt úgy hogy abból QHD-n akkuoptimalizáció nélkül 3 óra 13 percet játszottam: itt vannak a képernyők képei és a használat és hogy két aktív dual simmel volt. Annyi, hogy első dolog volt hogy a 15 goggle appból 13 esetén kikapcsoltam a szinkronizációt ezeket nem is használom. Gmail és naptár appokat használom a google programjai közül online. Ez 2 perc volt, nagyon sokat javult az üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest