- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
nikos21 #2569 üzenetére
atyajóúristen.
az, hogy egy app nem jön le millió és egy esetben előfordulhat sajnos, frissítések környékén meg pláne, hiszen leterheltek a szerverek. meg az említett "hiba" sem erről szól. Az meg csak hab a tortán, hogy ez olyan mint a chipgate, hogy az Apple által megadott értéket, vagy a hivatalos engedélyezők által megkövetelt minimumot hoznia kell minden modellnek. Ha az egyik jobb, vagy sokkal jobb (kétlem), akkor sem jelenti azt, hogy a másik rossz, hibás, problémák lesznek vele. Az általatok észlelt hibának semmi köze hozzá. Én is tapasztaltam ezt iPhone 3G óta nem egy alkalommal. Ne legyetek ilyen megvezethető, naiv emberek.
-
zola96
senior tag
válasz
nikos21 #2569 üzenetére
Tökéletes példája, ahogyan egy legitim médiumnak vélt irása után az emberek elkezdenek hibát találni a telefonjaikban. Ne rád értsd, de annyira könnyen elhiszik az emberek ezeket, anélkül, hogy valóban utánajárnának az emberek. És ezt egyszerűen nem lehet sehogysem emgelőzni mert az index ebből él, hogy clickbait cikkeket ir. Legyen az politika vagy technologia. Sajnálom.
-
-Ben-
veterán
válasz
nikos21 #2569 üzenetére
Mint írtam, nem kell mindig mindent komolyan venni. Sok dolgot írnak.... van aminek a fele se igaz, illetve ami igaz, az se vészes.
Egyébként Európába elsősorban az A1778 (i7) és A1784 (i7 Plus) modelleket szállítják.én ezt értem de a probléma kézzel fogható sajnos
Mondom, próbálja ki amiket írtam (illetve ha otthoni wifivel van gond, akkor egy router reset se árt!) és írj, hogy mi a helyzet.. kíváncsi vagyok.
-
-Ben-
veterán
válasz
nikos21 #2567 üzenetére
Nekem ez sokkal inkább szoftveresnek tűnő probléma, mint hardveres. Amit írtam, azt csinálja meg. (hálózat visszaállítása + hard reset), esetleg programok kilövése a multitaskból, ha ez se, akkor egy teljes restore. Ezek közül valamelyiknek működnie kell(ene). A cikknek sok más ember szerint nincs sok alapja. Ilyen panaszokat i7 -tel kapcsolatban még senkitől se olvastam eddig.
-
-Ben-
veterán
válasz
nikos21 #2565 üzenetére
Ismerem a cikket. Nagyjából ezer ember linkelte már be, viszont ha azt írják, hogy senki ne vegyen iphone 7-et, mert nem éri meg, akkor senki nem fog venni?
Ezzel arra próbálok célozni, hogy nem kell mindent azonnal elhinni és felfújni. A legtöbb ilyen és ehhez hasonló hír rendesen fel van pumpálva, máskülönben ki kajálná meg?
Személyes tapasztalatom az, hogy semmi gond nincs a wifivel és a térerővel. Ezt rajtam kívül még nagyon sokan megerősítették. Amit tehet a kollégád: beállítások -> általános -> visszaállítás -> hálózati beállítások visszaállítása. Ezután egy hangerő le+power gomb, amivel csinál egy hard resetet. Ha ez se oldja meg és tényleg nagy a gáz, beadhatja szervizbe, de szvsz semmit se fognak vele csinálni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged