Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Egy kis tapasztalat:
Töröltem a Facebook appot és kikapcsolom a helymeghatározást, ha nem használom és így rohadtul megnőtt az üzemidőm! Nem rakok fel képet róla meg nem is méregettem, de simán észrevettem, hogy sokkal, sokkal tovább bírja a kicsike! -
KD6-3.7
őstag
iOS 9.1 jelentes:
gordulekeny, gyors. Facebook app torles utan az akku ido megtaltosodott!! -
KD6-3.7
őstag
9.0.2 óta nálam megszűnt minden akadozás! Az alkalmazás bezáró rész is full stabil, gyors!
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
A napokban azt vettem eszre, hogy gyorsabban merul a keszulek! Meg mintha melegedne is jobban! Akksi hiba lesz? Segithet valamifele teljes gyari visszaallitas es, ha igen, akkor mifele?
-
KD6-3.7
őstag
Na hat ha hiszitek, ha nem egyszer csak belement. Az enyemben szepen stabilan jar a jack abba meg az istennek nem akart belemenni. Aztan puff belement. En ezt nem ertem... Egesz nap nezegettem, probalgattuk. Aztan este volt meg egy utolso proba es belement.
-
KD6-3.7
őstag
Szerviz lesz ebbol, de azert rakerdezek.
Baratnom jack aljzataba nem megy bele a fulhallgato. Delelott meg hasznalta. Melobol haza indulva mar nem tudta beledugni a jack dugot. Mi a fene lehet vele? Beleneztem, belevilagitottam, de nem lattam semmi extrat. 2 kis pocoknek ki kell allnia oldalt ugye? Esetleg ha zsepkendo van az alljan vagy szosz csak nem latom azt hogyan tudnam kiszedni itthon?
-
KD6-3.7
őstag
Szerintetek az mitol lehet, hogy apple music-ot hallgatom es allandoan lefagy? Nem tudok leptetni, nem reagal semmire. Lefagy aztan kilep. Mindig mikor zenet hallgatok. Lock screenen es amugy is. Teljesen lefagyasztja a telot. Az appokat kilottem a hatterbol direkt, de ugyan ugy rossz.
-
KD6-3.7
őstag
En ebay-rol rendeltem tokokat es 1 het alatt mindegyik megerkezett
Az akku idö pedig fantasztikus! -
KD6-3.7
őstag
Gondolom nalatok is a fekete szin az eleg fako. SAMOLED kijelzo utan eleg fura, de valahogy sokkal realisabbak a szinek az iPhone kijelzojen. A fekete szint keveslem kicsit. Youtube-on neztem videot es alul, felul a fekete csik hat eleg szurkes volt! Na, de mind1 csak eszrevetel... amugy semmi gondom a telefonnal. Akku nagyon jol birja, kamera csodalatos, apple music fantasztikus es a rendszer hibatlan es nagyon gyors.
-
KD6-3.7
őstag
Ebay.co.uk, iPhone 5c 32GB manufacturer refurbished
Gemeba nevu felhasznalotol.davidj92: fenykepet nagyon jot keszit, icloud ad egy kis plusz tarhelyet, zenehallgatasra nalam bevalt az apple music es jatszani is lehet rajta. Az even megkapja az ios9-et, valoszinu jovore a 10et is. Gyors, stabil keszulek.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
KD6-3.7 #1694 üzenetére
Csinaltam egy kis magan tesztet. S3 LTE vs iPhone 5c. Egyertelmuen az iPhone gyozott. Weboldal betoltes Chrome bongeszoben gyorsabb szifonon. Meg ugy minden betoltes egy fokkal gyorsabb! Fenyero is sokkal jobb a apple-nel. Szinek is jobbak almaeknal. Szerettem a Samum, de egymas mellett az s3 gagyibbnak tunik. Na de ez csak egy kis sajat tesztecske volt.
-
KD6-3.7
őstag
Apple Music is cool!
Safari bongeszobe a chrome konyvjelzoim bele tudom varazsolni? Illetve valahogy be lehet alltinai, hogy desktop nezetben jelenjenek meg az oldalak automatikusan? Vagy hasznaljak Chrome bongeszot...
-
KD6-3.7
őstag
Jelentem: meghozta a postas a keszulekeket hibatlan allapotban (manufacturer refurbished telefonokat rendeltem) mint az uj! Mindketto rendben van. Este tudon csak elkezdeni a hasznalatat. 8.4 mehet fel egybol?
-
KD6-3.7
őstag
Meddig lesz tamogatva szerintetek ez a keszulek? Most, hogy 5s, 6, 6plus is uj, 64bites procival van nem fogjak lekakalni a regebbi 32bites cuccaikat?
-
KD6-3.7
őstag
-
KD6-3.7
őstag
Kerlek szepen - lehet hulyenek fogtok nezni - en 2 olyan keszuleket vettem ami un. manufacturer refurbished. Ez azt jelenti, hogy gyarilag felujitott telefonrol van szo amit mar egyszer eladtak, de par nap utan valami baja lett vagy el sem adtak mert hibas volt a doboza. Visszakuldik a gyartohoz aki teljesen leteszteli, kicsereli - ha van - hibas alkatreszt, kap egy egyszeru dobozt, egy toltot es mehet vissza a boltba, de mar csak nyomott aron adhatjak el! Nagyon sok mindent arulnak igy! Erdemes rakeresni!
Gemeba nevu felhasznalo arulja oket, akinek 97,7%-os pozitiv feedback-je van. 10420 embertol. iPhone 5c 32GB Bator voltam rendeltem kettot. Nagyon megy a csokanak mert egy nap alatt 13-15 darabot is elad, ahogy lattam. Atszamolva 80ezer jo magyar forint volt darabjuk.
-
KD6-3.7
őstag
Jovoheten jon meg elvileg a telefon. Addig megbolondulok!! Utalok varakozni! Dragallottam a postat szoval sima standard szallitast kertem... en hibam, tudom!
Olvastam, hogy sok helyen gagyizzak a hatlap miatt a telefont. Nem egy ismerosomnek a sima 5 olyan ocsmanyul nez ki a festek lepattogas, lekopas miatt, hogy fortelem! En inkabb azt gagyiznam! Hogy lehet ilyet kiadni? -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
A postas hozza a napokban az 5c-m! 32GB-os zold szinure neveztem be. Baratnom meg egy sargara. Sok ev droid utan valtunk.
(Bocs az ekezet hiany miatt, angol bill)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest