Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Amennyiben eltekintünk az Apple által minden alkalommal hangoztatott - és messzemenőkig eltúlzott - "világmegváltó" újításokat és fejlesztéseket kommunikáló kijelentésektől, majd a készüléket önmagában vizsgáljuk meg, akkor azt kell mondani rá, hogy kevés olyan termék van, ami ennyire egységes, mint akár ez, akár pl a korábbi iPhone. Persze sokszor nehéz elvonatkoztatni a cég túlzásaitól...
Ez egy remek telefon.
Aki iPhone-t szeretne - és meg tudja fizetni - azt kár lenne lebeszélni róla.
Aki nem szeretne iPhone-t, azt kár lenne rábeszélni.
A probléma azokkal van, akik vagy mindenáron meg akarák magyarázni, hogy ez vagy az a készülék miért jobb, illetve azokkal, akik erejükön felül tesznek azért, hogy mindenképpen iPhone-nal rendelkezzenek."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz assemble #1216 üzenetére
Nekem most így hirtelen eszembe jut a Nokia E90, HTC Sedna, HTC Advantage (azaz X7500) és biztos lenne még egypár készülék, ha keresgetnék. Ezek mind 200k felett kezdtek sok éve
Tudom, az akkor volt, így nem feltétlenül jogos a felvetésem, mindössze arra akarok utalni, hogy amikor ezek a cégek voltak a top-on, akkor förtelmesen drágán adták a készülékeiket. Most az iPhone viszi bizonyos tekintetben a prímet, így ők lehetnek drágábbak, mert most ezt a készüléket akarják megszerezni az emberek.
Bár ezek rétegtelefonok voltak, de emlékszem, amikor a Nokia 8210 megjelent, akkor gondolkodtam rajta, hogy megspóroljam-e négy teljes havi fizetésem és vegyek egyet (de a józan ész hamar diadalmaskodott vágyaimon)."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
veterán
válasz Dany007 #1237 üzenetére
Nekem az Ericsson GH198 volt az első mobil-élményem. Elmondhatatlan, milyen nagy májernek éreztem magam azzal a készülékkel (pedig akkor már egy használt készülék volt). Közben aztán azzal a kezemben már a Moto d160-ról álmodoztam. Az első új telefonom pedig a Siemens C25 volt.
Vazze, öreg vagyok
Olyan élményt, mint azok a készülékek, nem tud adni egy iPhone"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest