- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"még szerencse, hogy azért a normális mac-es grafikus barátaim se mondanak ilyen szemellenzőset, hanem be merik vallani, hogy szeretik imádják, de messze nem tökéletes és csak egy pc, úgyanúgy kifagy, szétesik.."
Messze nem tökéletes, de az elmúlt 1,5 évben egyetlen fagyást sem láttam OSX-en és általában csak rendszerfrissítés idején indítom újra a gépet, ami egy Windows-os gépre messze nem jellemző, ha azt használják is
"főleg az ár és a termékek mögött található szervíz és support fényében különösen az.."
Az árat az USA-ban szabják meg és valami furcsa okból az egyik legjobb szerviz és támogatási rendszere az Apple-nek van.
Persze ebből nem sokat látunk mi, főleg, hogy olyan mint Apple Magyarország nincs is. -
ZooLee
senior tag
Hát, nem tudom, hogy a Te barátaid mit, milyen szoftvertm hogyan használnak, de alapvetően két, különböző felhasználásról beszélünk.
Ők a gépet munkára használják azzal a pár szoftverrel, erősen kihajtva, ahol már a vas (pl. memória) és az oprendszer határait is nyúzzák. Itt sokkal előbb/gyakrabban kijön bármilyen szoftver/hardver hiba, mit egy mindennapi használatban. Én átlagos júzer gépnek használom, minden olyan szoftverrel, ami része a rendszernek (out-of-the-box.) (Ezek nagyjából az igények 80-85%-át lefedik)
Attól, hogy előfordul az, hogy lefagy, szétesik, még egy stabil, jó oprendszer. Én nem mondtam, hogy hibátlan lenne (meg szerintem senki), viszont tény, hogy az én gépem havi-kéthavi újraindításokkal, (naponta sleep) megy már lassan három éve, minden célra alkalmas, amire nekem szükségem van, és igen, már fagyott le kétszer, ami viszont elég jó arány...
Az pedig elég gusztustalan, ahogy itt nyilatkozol: A Te barátaid igazat mondanak, korrektek, de mindenki, aki mást állít az hazudik? Miért nehéz elfogadni, hogy esetleg más mást tapasztal?
Z.
-
vehement69
senior tag
nekem fél éve van MacBook-om, hardveres hibán kívül eddig 3x fagyott, 2x hibás iPhone Sync miatt, 1x a Safari miatt.. Safari mondjuk régen sokat fagyott, de egyszer valahogy magával vitte a rendszert is
Ja és volt vagy 5x újraindítva/kikapcsolva, amúgy mindig csak sleep..
Amúgy nálam a Vista sem fagyott többször. Viszont sokkal produktívabb és kellemesebb munkakörnyezet egy Mac, mint egy Windows-os/Linuxos PC. És OLCSÓBB!!!!! ... Hosszú távon - csak MO-n ilyeneket nem szokás nézni.. A telefonos árakat is jól félremagyarázzátok, de mindegy (értve ezen azt, hogy a hűségidő alatt mennyit is fizet ki az ember - na jó, de azt a szolgáltatást ki is szokás használni, nem 'csakúgy' fizetjük)..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest