- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz
<Lacy85> #262 üzenetére
A MIUI-ról meg komplett horror film sorozatot lehetne forgatni.
Semmi baj vele, hangyányi sem. Lejárt lemez.
A telefont meg pont 2 éve adták ki. És pont nem kapja meg a legújabb droidot, mert eddig tartott a support.
Szóval reális az ára. Pont negyed annyit is ér.Pont nem rég kapta meg a legújabb droidot, ha meg már nem kapja meg, akkor is lesz rá, bár ezt egy almás nem értheti.
Reális volt az ára, mert azért a pénzért (ami negyede az almának) nincs óriás notch, teljes kijező van, van tökéletesen működő AOD és azon az áron nincs almás teló, ha meg lenne, totál fapad lenne.
-
mrThomi
addikt
válasz
<Lacy85> #167 üzenetére
Nagyon sok dolgot elfogadtam az ios-ben hiszen napi szinten hasznalom is, viszont van par dolog amint szivesen viszont latnek. Nem kell nagy dologra gondolni, peldaul a notification bar lehuzhato lenne a kepernyo kozepetol is, vagy a vissza ugras lehetne opcionalisan jobrol balra huzhato esetleg az ikonok szabad elhelyezese, hogy ne kelljen a bal sarokrol szemettel teli rakni hogy jobb alul elerjem a mapset peldaul. Haverom 12 pro max-jat egy kezzel nem tudom olyan jol kezelni ellenben egy 11 pro mondjuk mar jobban navigalhato. Kis dolgok ezek, de nekem mar nagy elorelepes lenne a szoftverben kenyelmi funkciokat tekintve. Tobbi dologrol szerintem mar szo esett, kamera, ar, design stb...
-
mrThomi
addikt
válasz
<Lacy85> #141 üzenetére
Kibeszéltük 2 kollegával a lejebbi hsz-ekben mire gondoltam pontosan. Mindenkinek megvan a maga felhasznaloi szokasa, nekem egy par helyen elverzik az iphone sajnos, de meg igy is hasznalom a rendszert.Egy pár hasznos kenyemi funkciot nyugodtan el lehetne lesni az android rendszertol. En hasznalnam a periszkopos jo zoomlencset is peldaul ha lenne, de olvass vissza ki lett targyalva a dolog, mit miert nem hajlando az apple ilyen lepeseket tenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged