Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz
ForRedGlory #235 üzenetére
Le lehet meríteni, ez jó példa rá. Pláne, ha még menne egy kis játék is. Meríteni könnyű, feltölteni nehéz.
-
Kinder
senior tag
válasz
ForRedGlory #36 üzenetére
Soha, egyetlen androidos telefonos ismerősömnél nem láttam ilyet. ( always on-t )
Zéró, nulla. -
Essentials
aktív tag
válasz
ForRedGlory #38 üzenetére
Azért nincs az iPhone-ban, mert az Apple-t nem érdekli abba. Attól hogy minden évben odagondolja valaki mert androidon van, még nem hiszem h arról lenne szó hogy minden évben filózik rajta a cég hogy engedélyezze-e vagy sem.
Az órában benne van évek óta, és tök feldobja hogy mindig mutatja a számlapot ha nem használod is, hiszen a csuklódon van, és látszik. Azt én is kool-nak gondolom!
-
törölt tag
válasz
AOD-t úgy hívják itt, hogy Apple Watch.
Mindig van valami gumicsont a kritikusoknak. Korábban tárhely, SD kártya, értesítési LED, aztán jack, kevés RAM, most a faceID-t szidják már, a 60 Hz is sláger téma, miért nincs 10 ezer mAh akku és ezer wattos töltő, miért nincs 100 megapixeles kamera, következő években ha a Samsung, Xiaomi kiad olcsóbb hajlítható kijelzőset akkor azt fogják hiányolni, 2030-ban az lesz a baj miért nincs R2D2 hologram projektor és így tovább. Közben mégis népszerű. Nekem a kedvencem amikor fele banda gagyizza mi hiányzik belőle, másik fele azt bizonygatja csak alma logó menőzés miatt veszik. Most akkor melyik?#41 pedig az technikailag piszok jó feature volt, csak a reklámozását rontották el, a kutya se tudott róla így a kivezetése se fájt, maradt félmegoldásnak a long press
-
Tuomas
addikt
válasz
Eleinte én is azt gondoltam róla, hogy tök jó, amíg olyan telefonom volt, ami nem tudta az AOD-t hiányoltam is. Aztán lett olyan, ami tudja, és egy hétig volt bekapcsolva.
De mondom, ez csak én vagyok, elhiszem, hogy sok embernek hiányzik, nekem speciel ez egy mellőzhető funkció. -
Tuomas
addikt
válasz
ForRedGlory #36 üzenetére
Őszintén, a Samsung telefonom tudja az AOD-t, de mindig kikapcsolva tartom. Persze ez csak én vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Windows 10
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged