Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Szerintem nincs 5%-a a sötétben fényképezés az összes fényképnek. Nekem volt LG G4 kiemelkedő kamerás mobilom egész jó részletgazdag képeket csináltam éjszaka. Ennek ellenére hamar meguntam, mert azért a nappali képek sokkal tartalmasabbak.
Egy kettőt ellősz éjszaka megmutatod dicsekszel vele húdef.sza azt kb. ennyi, én nagyon hamar meguntam. Szóval nem értem ezt a sötétségben hogy fotóz hype-ot. Egyébként szerintem nem is nyújt akkora extát pl. ezen a képen kicsit belenagyít valaki az égboltba tök zaj az egész: [link]
-
tibcsi0407
félisten
Nem tudom, elég sokat agyaltam, hogy 11, vagy 1-es szériát vegyem,megnéztem egy raklap összehasonlítást és nekem nem ez jött le. Majd jövőre lehet én is úgy próbálom magam nyugtatni, hogy ne akarjam 13-ra cserélni.
Valószínűleg egyébként még a ProRAW-val egy komolyabb kamerás frissítés biztosan fog érkezni, mint tavaly is a később érkező Deepfusion-nel, szóval nem kellene még ilyen kijelentéseket tenni, mert van itt még a kalapban, amit nem húzott elő az Apple. -
PeAdam
tag
Igen, itt többen arra hivatkoztak az összehasonlításoknál, például az MI 10T Pro mellé téve is, hogy élesebb az iphone képe.... olyan élesítéssel aminek köze nincs a valósághoz. Én is megnézegettem a tavalyi széria képeit is és az iphone 12 sokkal rosszabbnak tűnik, amit ezzel az undorító olajfestményszerű élesítéssel próbálnak leplezni. Aki szerint ez szép, az menjen szemorvoshoz.
-
janeszgol
félisten
Megemlitem Handrast velemenyet is, megis csak van koze a temahoz.
O szerinte (12 Pro): a tele es az ultraszeles kuka, a szeles viszont jobb, mint ami a 11 Pro teloban van. A Lidar autofokuszban is segit, hogy minel jobban atmenetes legyen.
El is mondja a videoban, hogy meg mindig tulelesit, de a felhasznalok ezt keresik, emiatt tobb marka is tulelesit. Te is olvasod, hogy rogton azt nezik, minden keppont eles-e, holott az a torz valosag, mivel ha minden egyforman eles, akkor elvesz a tererzet.De szerinted nem javithatnak szoftveresen?
Meg egy eszrevetel, ami nem rolad szol. Megy a MA fika, hogy nem tudnak fotozni, de ilyenkor bezzeg ez a mervado.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest