- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
válasz
Ed Parker #136 üzenetére
Te figyelsz egyáltalán?
Elmondom, hogy szerintem nem jó semmire egy tablet, nekem nem kell. Erre valaki válaszol, hogy anno is ezt kérdezgették, amikor bejött a piacra, most meg nézzem meg hol tart, szóval tudjuk a választ a "mire jó egy tablet" kérdésre. Erre visszakérdezek, hogy legyen olyan kedves a kommentelő, és válaszolja meg a saját kérdését, mert _tényleg_ nem tudom mire jó, mit tud helyettesíteni, mi a funkciója.
Erre te bemondod a tutit, hogy ha nem tudom mire jó, akkor nekem nincs rá szükségem.KÖSZÖNÖM. Megérkeztünk.
-
sultansmith
senior tag
-
sultansmith
senior tag
válasz
Ed Parker #124 üzenetére
De nekem nem notesz kell.
Nekem egy nagyobbacska tablet kell, ami teljes értékű win10/osx-et tudna futtatni.
De már vagy 5 éve ez kell nekem.
Van laptopom, és nem akarom hurcibálni sehova, viszont ezek a nagyméretű ios tabletek csak csillivillik, funkcionalitásuk gyakorlatilag nincs a telefonom mellett. De ha lenne rajtuk egy teljes értékű oprendszer... huhúú...
K_mester: Nem keresek rosszul a magyar fizetésekhez képest, de azt kell mondjam, csak azért fizetek ki ilyen magas összeget, ami meg is éri a számomra. Külföldön sem költekeznek orrba-szájba, nagyon nagy tévedés.
-
sultansmith
senior tag
válasz
Ed Parker #122 üzenetére
Mert azon majd nem IOS fog futni, hanem az OSX, ami már egy teljesen másik kategória.
A Macbookok sosem lesznek olyan kompaktak mint egy tablet.Ne legyenek 100e környékén, legyen 200-250.
Régi vágyam hogy zenészként csak úgy előkapjam, komponálgassak, aztán eltegyem.
De bármennyire is szeretném, sem az android sem pedig az ios szoftverei nem pótolják egy teljes értékű DAW funkcióit, az egymással való kompatibilitásról már nem is beszélve. -
sultansmith
senior tag
válasz
Ed Parker #119 üzenetére
Photoshoppolni sem hiszem, hogy ezen bárki fog.
Úgy az egész tablet piacra jellemző a stagnálás, főleg, hogy a telefonok is egyre nagyobb kijelzővel jönnek, kezdik értelmüket veszteni ezek az eszközök.
Majd ha egy teljes értékű laptopként tudnak előállni, értékelhető üzemidővel, variálható fizikai billentyűzettel, emberi áron, na majd akkor át fognak törni egy piacot.Jelenleg ez lavírozás a kerítésen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest